Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e.vid
senior tag
Eladod neki és kitöltitek az adás-vételi szerződést. Ezzel a szerződéssel elmész a biztosítódhoz és kijelented az autót a kötelező alól és kérsz egy bonus-malus igazolást, amit (ha megkaptál postai úton) elviszel a mostani autód biztosítójához (ha máshol van, mint az előző), hogy kevesebb legyen a köteleződ (feltéve, hogy bonus osztályban voltál). A többi meg legyen a vevő dolga.
-
-
Thunder78
őstag
Aztán pl mi van akkor, ha a vevő nem intézi el az átírást mondjuk?
Tudom hogy az ő kötelessége, de én akkor hogy mondom le a biztosítónál a kötelező biztosítást?
Nézzétek el nekem, de alapvetően bizalmatlan vagyok. -
ABnormal
őstag
én az 1.1-es trabantomat egy angol állampolgárnak adtam el,minden úgy működött mintha egy hazai embernek adtam volna.nem kellett semmi különleges papír.
-
Thunder78
őstag
Lenne egy konkrét problémám, amiért ezt a topicot nyitottam. Mivel nem találtam megoldást a meglévők között.
Adott egy 21 éves Dacia, amit egy román állampolgár meg is akarna venni tőlem. Milyen iratok szükségesek ahhoz, hogy eladhassam neki az autót, illetve mire figyeljek oda?
Átírás, kötelező biztosítás, eredetvizsga, stb. Ezekkel kapcsolatos dolgok érdekelnek.
Egyenlőre egy adás-vételi szerződésem van, amit most vettem a nyomtatványboltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia16 hónap
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest