- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e.vid
senior tag
Eladod neki és kitöltitek az adás-vételi szerződést. Ezzel a szerződéssel elmész a biztosítódhoz és kijelented az autót a kötelező alól és kérsz egy bonus-malus igazolást, amit (ha megkaptál postai úton) elviszel a mostani autód biztosítójához (ha máshol van, mint az előző), hogy kevesebb legyen a köteleződ (feltéve, hogy bonus osztályban voltál). A többi meg legyen a vevő dolga.
-
-
Thunder78
őstag
Aztán pl mi van akkor, ha a vevő nem intézi el az átírást mondjuk?
Tudom hogy az ő kötelessége, de én akkor hogy mondom le a biztosítónál a kötelező biztosítást?
Nézzétek el nekem, de alapvetően bizalmatlan vagyok. -
ABnormal
őstag
én az 1.1-es trabantomat egy angol állampolgárnak adtam el,minden úgy működött mintha egy hazai embernek adtam volna.nem kellett semmi különleges papír.
-
Thunder78
őstag
Lenne egy konkrét problémám, amiért ezt a topicot nyitottam. Mivel nem találtam megoldást a meglévők között.
Adott egy 21 éves Dacia, amit egy román állampolgár meg is akarna venni tőlem. Milyen iratok szükségesek ahhoz, hogy eladhassam neki az autót, illetve mire figyeljek oda?
Átírás, kötelező biztosítás, eredetvizsga, stb. Ezekkel kapcsolatos dolgok érdekelnek.
Egyenlőre egy adás-vételi szerződésem van, amit most vettem a nyomtatványboltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged