- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Szeke
senior tag
-
rATdrAgOn
senior tag
No prob :)
Amugy nekem sem tetszett elsore a BX (kivulrol), bar ha le van roskadva azert eleg sportautosan nez ki. :DDD
Belulrol viszont nagyon bejott. Jo, persze nem hasonlithato egy ''nagy'' citrohoz, de a feelingnek a lenyeges resze akkor is atjon. ;)
Amugy az almom az igazabol egy DS, vagy egy SM, de persze egy CX/XM/Xantia varianssal is kiegyeznek... viszont a C5 az abszolute nem gyere be, nem is tudom miert, pedig nem rossz auto, csak valahogy tulsagosan nemetes... (meg nem a kp. hidro rendszerrol megy a fek, meg nem a motor hajtja a HP szivattyut, meg egyebek - szal, ha szar van, akkor nagyobb szar van mint az elodokkel, raadasul a Hydractive3 kemenyebb meg a Xantia Activanal is - pedig az sem volt az a pihepuha lagysag - raadasul dol a kanyarban... 1szoval blehh... bar, az a HDi motor az csucskiralysag, na meg persze a V6 (Maserati orokseg az SM ota) :DDD) -
Panther
HÁZIGAZDA
Bocsi, de kell egy up, mert elromlott az ''utsó hsz-eim'', és hát így ez most nincs benne... :(
-
rATdrAgOn
senior tag
Nem csak annak... :)
DS, SM, GS, CX, GSA, BX, XM, Xantia, C5... ezek kozul mind ilyen. :)
Amugy azokat is emelovel illik emelni, de pl. Ukrajnaban beszoptuk, mert eltort az emeltyu... ugyhogy maradt a jo oreg faronk a kasztni ala c. musorszam. :)
Jaja, en is tavasszal kezdek asni egy szabvanyos meretut, mert sajat hataskorben szeretnem megoldani a jargany szereleset (nem is olyan bonyolult, csak meg kell erteni mi merre hany meter :DDD) -
rATdrAgOn
senior tag
Attol fugg kinek :)
Nekem megoldja a gep magatol... csak szervizallasba fel kell emelni, aztan gyorsan keresni kell egy kicsit alacsonyabb bakot, aztan leengedni :)
Meg a kereket is elemeli a foldtol. :)
Ja, ez nem mezei ''tekercsrugolengescsillapito'' jargany, hanem Citroën. :D
Egy dolgot viszont nem szabad... alamaszni... az eletveszely... rossz helyre nyulsz es meghalsz... hala istennek a szereloakna mar egy feltalalt dolog. :) -
rATdrAgOn
senior tag
Na persze, lehet. :)
De a feltengelyeknek az ad szepen. :)
Ez ugyanaz mint dobfekes autonal ne huzd be a kezifeket, ha utana teli akarod pakolni... beragad... a motor se huzza ki... akkor meg ki kell pakolni, aztan motorral meghuzatni, ha akkor se akkor kerek le, szetszed... (es altalaban pofa csere a minyimum, lattam mar ilyen moka kovetkezteben szetrepedt hatso dobot is VW-n, meg mutyukin)
Szoval a tortenet lenyege... jo, lehet mindent a jargany sajat erejevel, de lehet hogy tobb kart okozol vele mint hasznot. :)
Teccikerteni? :) -
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Papa-Georgo #130 üzenetére
Azert elso (igencsak megszenvedett modon megszerzett) jargannyal ez talan nem alapeset. :DDD
Meg megszerettem na... felgyujtani nem fogom... inkabb sok-sok pC-t fogok vele szallitani meg 3-4 evig... es majd felgyujtom azokat! ;] -
Mail vissza.
-
rATdrAgOn
senior tag
Mas a tanulas es mas a gyakorlat :)
En is igy tanultam ~1 eve, de en maradtam a ''berak egyes no kezifek'' ficsurnel :)
Ha a kuplungod jo, akkor az eleg kell hogy legyen :)
Mas... nagy hidegben a kezifek biza befagyhat... en ~2-3 hete jartam igy, mikor hugi lerakta az oreglanyt a haz elott, majd a NAGYKONYV szerint ures+kezifek... masnap reggel vehettem le az elso kerekeket es kalapaccsal kellett leutni a fekpofakat a tarcsarol, mert biza odafagytak... citronal az meg eleg gaz, mert a hajtott kereken fog a kezifek. :) -
ch.peter
aktív tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Papa-Georgo #124 üzenetére
Nem foglak... simán lehet hogy ennyibe kerül jobb autóra sajnos :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Papa-Georgo #120 üzenetére
:( Wartburgra negyed éve 5K volt a zöldk...
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan #117 üzenetére
Nekem is kb 60 giga van megosztva (mind saját homevideo ofkorsz :U), szóval fel tudnál jönni, de Tejszinen már írtam neked. Általában egyébként én is azon a hármason szoktam lenni, csak most töltöm vkinek a mátrix3 nevű homevideóját, aki külföldi. Tett rá japán feliratot is a drága :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
150.000.- ben sztem megegyezhetünk ha minden rendben. Valamikor úgyis fel kell hozni, mert itt akarom használni :) Akkor meg már jobb lenne itt megnézni. Bár a fene tudja. Műszaki meg zöldk. nélkül hogyan lehet felhozni szabályosan egyébként?
Apropó: Tudja vki kb mennyibe kerül egy műszaki+zöldk kombó? :U
Emvy: írok mailt a sablonkérdéseimmel. :) -
Panther, megkérdeztem. Lejárt a műszaki, és 150000 az ár. Meg lehet nézni persze, de elhiheted, hogy teljesen rendben van. Zalában van jelenleg, bár talán megoldható, h felhozzuk (de ennyi erővel te is felhozhatod) (nem kérdeztem meg az ősöket, h felhoznák-e...nekem meg nincs jogsim).
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Papa-Georgo #111 üzenetére
óóó hát neked jódolgod van... nálunk amíg mínuszban vagyok nincs újabb kölcsön :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Papa-Georgo #104 üzenetére
Neked legalább esélyed van. :) Nálunk arról ment a vita hogy lehet-e a kamat 1-2%-al a banki alatt. :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Papa-Georgo #105 üzenetére
Jah, de gondoltam legalább egyszer elolvasom, hogy tényleg ne legyen olyan hogy ''erről még nem is hallottam''. Nem a vizsgán, mert 1-2 hibapont nem számított volna sokat, hanem az életben. Vezetés közben.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan #101 üzenetére
Aham. Egy romhalmazt :) Olyan mintha kapsz egy bicot, amint ki kell cserélni a kerekeket, a váltót, a lámpát, kormányt, dinamót, nameg persze a vezetőt legalább kétszer (motor) :)
MOD: Ja csak sokkal többe kerül mert kell vizsgáztatni is meg biztosítás súlyadó új forgalmi motorcserénél (még szerencse hogy nem csináltattam... most ugyanott tartanék mint így, csak elment volna még némi pénz új forgalmira, vizsgára, etc....)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Őőő... elolvastátok a könyvet..? :B Ki se nyitottam. :o 400 tesztkérdést viszont átolvastam, és tervezek még ennyit, csak elég lesz... :F
Amúgy meg nem vagy egyedül Panther, nekem még kölcsön sem adtak. :) De ezt már egyszer +beszéltük. :) És legalább kaptál egy kocsit. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest