Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Hi arcok!
Sorry, hogy kussoltam, de 7vg-n nem vagyok netközelben... Szal kösz a válaszokat, van
igazságotok bôven, megnézem ezt az ingyenes progit! -
vtechun
veterán
szerintem nem túl jó ötlet , mert mi van, ha amúgy is van szünet a zeneszám közepén, akkor azt is kettévágja, helyrehozni meg még macerásabb. Egyébként ajánlom erre a célra mármint digizésre az ingyenes audacity programot, van benne zajszűrés is meg minden egyszerű és nagyszerű, google-n keress rá...
-
Re-Tech
aktív tag
Bár nem a legigényesebb megoldás elismerem, de pl. nero Sounndtrax-el is fel lehet darabolni 1 albumot :P
-
neduddki
nagyúr
HI!
HI!
A easy cd-hez vot ijjen dolog, de a 4 ota inkabb menekulnek tole, amugy az Papa Maci-nal az igassag csak, kisse draga, meg warez, meg ijjenk, ha nem zavar akkor nincs gond.
En audacity hasznatam a felvetelre majd a darabolasra, nem automata, de nem tart sokaig szetkpani, es itt is latod a hullmaformabol. meg az idobol hogy hol tartaasz es a kijelolt reszt kulon tod exportalni
udv
neduddki -
isapeti
aktív tag
Köv. a szitu: Bakelitlemez ill. kazi digizésénél igencsak nem fülik a fogam ott csücsülni a gép
mellett és figyelni a számok végét, ehelyett egyben szeretnék bedigizni egy oldalt, majd egy
progival AUTOMATICE feszeleteltetni.
Namost: egy újságmellékleten találtam is hajdanán 1 ilyet, de nem volt tökéletes, pl. félbevágott
1 számot, pár szünetet nem vett észre, de 3 számot sikeresen kiszakított.
Tudtok vmi frankó, megbízható, paraméterezhetô progit a célra, lehetôleg ingyeneset? Lehet
PC-s és Maces is.
Köszi!
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest