Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
SB0230
feltettem hozzá egy drivert. pár játéknak sercegett meg pattogott a hangja. feltettem egy másikat. ez előző játékok innentől mentek vele rendesen, de egy harmadik már nem. nemrég letöltöttem hozzá egy firssítést. most már megy minden játék, de a ventrilo nevezetű mikrós-beszélős program nem. (pedig eddig jó volt)
mondja már meg nekem valaki. van ehhez a vacakhoz olyan driver amivel minden megy?
hónapok óta szívok vele. több topicban kérdeztem már. komolyan, valaki szánjon már meg végre egy válasszal. eskü ha egy órán belül nem tudom életre kelteni, akkor belinkelek egy képet, hogyan is néz ki egy ilyen fejszével a chipben. -
gyimak
csendes tag
Szevasztok!
Vettem egy audigy1LS hangkártyát, és nem adtak hozzá CD-t.
Nincs hozzá media source, honnan tudnám megszerezni??? Egy link jó lenne.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest