- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
DarkByte
üzenetére
Apropó, nyunyu, sikerült valamit kezdeni a kétmagos atom S-Video kimenetével?
Svideokent biztosan mukodik, kompozitra meg nem lenne olyan nagy kunszt hardveresen atvarialni, csak be kell kotni egy kondenzatort a miniDIN csati fenyero, meg szin laba koze, es akkor a fenyero labat RCA csatira tovabbvezetve kesz a kompozit kimenet.
De ehhez nekem tegnap este nem volt eszkozom, ma meg mar Atomom sincs.

Ketmagosat kenytelen voltam reggel otthagyni ugyfelnel az egymagos helyett, mert ugy nez ki annak nem mindig mukodik a PCI slotja, hiaba raktam bele zsiruj kartyat, neha azzal is meghulyult a nyomtato.
Mar jottem volna ugyfeltol el, akkor szolt a kollega, hogy amit holnap vinne masik ketmagosat videkre, azt ma mar be se lehet kapcsolni, hozzam el a felig mukodo egymagosat...

13 egymagos+2 ketmagosbol most tartunk 2+1 selejtnel.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest