- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Húha, hálás köszönet a tesztért!
Majdnem tökéletes tehát a szerkezet HTPC -nek (ha a DVI kimenet nem szempont), az mondjuk szúrja a szemem hogy az m1HD nem megy 25 fps -el. Ötletem sincs milyen beállítások mellett kódolhatták, bár lehet hogy a magas bitsűrűség (~12Mbit) betesz neki (deinterlace -t nem tudom állítottál-e be CoreAVC -ben), ugyanez tűnik ki számomra a linkelt blogban lévő videókból (Blu-ray és HD-DVD anyagoknál, nem tudom hogy decrypt is volt-e ezen videók esetében). Tény hogy amikor már hivatalosan lesz DVB-T sugárzás, a bitsűrűség csak 6-8 Mbit körül alakul majd a HD adásoknál, lehet akkor ezzel sem lesz probléma.Fel van adva a lecke, hogy két magos Atom -ot válasszak ha meglesz a pénz, vagy egy régebbi mATX Gigabyte lapot[link] és egy Intel Celeron Dual Core procit[link]. Ez így magában annyi kb. mint a kétmagos Atom lap jelenleg, de hogy HTPC feladatokat is ellásson kell egy VGA is, HD3450 félmagas [link] 9k ami már DXVA képes és van DVI is. Lehet ennyit megérne rá áldozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó AMD Ryzen 7 5800X3D OEM!
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majdnem tökéletes tehát a szerkezet HTPC -nek (ha a DVI kimenet nem szempont), az mondjuk szúrja a szemem hogy az m1HD nem megy 25 fps -el. Ötletem sincs milyen beállítások mellett kódolhatták, bár lehet hogy a magas bitsűrűség (~12Mbit) betesz neki (deinterlace -t nem tudom állítottál-e be CoreAVC -ben), ugyanez tűnik ki számomra a linkelt blogban lévő videókból (Blu-ray és HD-DVD anyagoknál, nem tudom hogy decrypt is volt-e ezen videók esetében). Tény hogy amikor már hivatalosan lesz DVB-T sugárzás, a bitsűrűség csak 6-8 Mbit körül alakul majd a HD adásoknál, lehet akkor ezzel sem lesz probléma.