Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ma pakoltam befele a ceges multimetert a kolleganak az eletmento pakkba, hogy merje ki a konnektort, csak arubeszerzo kollega leintett, hogy nem vagyunk mi villanyszerelok, aztan visszarakta a muszert a polcra.

Egyebkent Epia+foldeles hianyaval egyszer mar talalkoztam, eleg megrazo elmeny volt.
Akkor a Samsung TFT integralt tapja egyeniranyitotta foldeles hianyaban a VGA kabel arnyekolasan at a 230V/2-ot, en meg megfogtam a fem racsot, amin fekudt a csupasz fem haz...
Akkor jol le is orditottam Jozsit, a b*zibar tulaj kedvenc villanyszerelojet, hogy elore megmondtuk, hogy FOLDELT konnektort kerunk a gepeknek...
Elsore nem ertette, mert o bekototte a foldelest is.
Aztan o is erezte a bizsergeto erzest
Utananezett, ott nem volt foldelve, ahova racsatlakozott.
(Morex hazak mini tapjan csak nulla meg +12V van kivezetve, foldeles nincs, igy onnan sehogy sem kerulhet 115V a hazra)
Masik foldeleses storyt (a masfelmillas villanyorasat) meg valamikor tavasszal irtam a boltos topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest