Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ma pakoltam befele a ceges multimetert a kolleganak az eletmento pakkba, hogy merje ki a konnektort, csak arubeszerzo kollega leintett, hogy nem vagyunk mi villanyszerelok, aztan visszarakta a muszert a polcra.

Egyebkent Epia+foldeles hianyaval egyszer mar talalkoztam, eleg megrazo elmeny volt.
Akkor a Samsung TFT integralt tapja egyeniranyitotta foldeles hianyaban a VGA kabel arnyekolasan at a 230V/2-ot, en meg megfogtam a fem racsot, amin fekudt a csupasz fem haz...
Akkor jol le is orditottam Jozsit, a b*zibar tulaj kedvenc villanyszerelojet, hogy elore megmondtuk, hogy FOLDELT konnektort kerunk a gepeknek...
Elsore nem ertette, mert o bekototte a foldelest is.
Aztan o is erezte a bizsergeto erzest
Utananezett, ott nem volt foldelve, ahova racsatlakozott.
(Morex hazak mini tapjan csak nulla meg +12V van kivezetve, foldeles nincs, igy onnan sehogy sem kerulhet 115V a hazra)
Masik foldeleses storyt (a masfelmillas villanyorasat) meg valamikor tavasszal irtam a boltos topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest