Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
üzenetére
Találtam neten egy kisebb tesztet egy ugyanolyan lappal mint ami neked van. Az illető a GeekBench nevű progival tesztelt. Gondoltam összevetem a saját gépemmel.
- Intel D945GCLF + Atom 230 + 1 GB RAM DDR2-533 [link] 857 pont
- Intel i865-ICH5 (Abit IS7-E) + Prescott 3.0Ghz HT + 1 GB RAM DDR-400 (nincs tuning) [link] 1535 pont.
Ezek alapján a HD videó lejátszást kizárhatjuk szerintem (1080p H.264 már az enyémen sem megy gond nélkül), max DivX HD menne el.Kíváncsi vagyok, lemérem mindjárt a 9 éves notinkat is, mert azon néha már kínszenvedés netezni (Celeron 800Mhz), igaz ott VIA Apollo chipset van ami szintén sokat ront a helyzeten. Ezt már mondjuk csak úgy magamnak, de szinte biztos hogy az Atom alatt teljesít

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs