- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
duffbeer: *ugyanazok* a flash videok,amik egy éve tökéletesen mentek úgy fél éve lejátszhatatlanok, kivéve, ha letöltöd őket és valami flash plyert megkerülő cuccal játszod le őket, mint az mplyer (mpui/smplayer bőrrel használom, de az mind1). Egyszóval tényleg csak optimalizálni kéne vissza arra a szintre, ahol volt.
kingabo: sok mást is kell csinálnia a proginak Ha az a feladat, hogy egy flash videot kell lejátszani, akkor miért akar mindenféle más dolgokat is csinálni?
El se tudom képzelni, hogy mi egyebet tud kitalálni egy videolejátszó egyik verzióról a másikra, mi pluszt akar csinálni, és honnan veszi, hogy neki azt csinálnia kell, ha ugyanazt a videot kell neki lejátszania...9es playerrel meg egy halom oldal nem szimpatizál, próbáltam... aszongyák tegyek tizest :/ No jól elvittem a topicot az atom témáról, bocsánat

Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel 1851-es Procik
- AMD Ryzen AM4 Procik
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
El se tudom képzelni, hogy mi egyebet tud kitalálni egy videolejátszó egyik verzióról a másikra, mi pluszt akar csinálni, és honnan veszi, hogy neki azt csinálnia kell, ha ugyanazt a videot kell neki lejátszania...