Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz ljungberg #2947 üzenetére

Hát ez kész!
    Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy mit vegyen az ember mást? Azért szerintem nem akkora a választék, hogy pl. 5 féle alternatív lap lenne GSEJT fogyasztással.. Akinek meg az kell, az nem fog mást venni, sem ionosat közel duplájáért, sem olyat ami 4x annyit eszik..
    Ez nonsens amit ezek a nagykerek csinálnak..
    Én amióta megvettem a gsejt-et, azóta hajtom az Atheros AR5BXB72 kártyát, amit mellesleg külföldön 20$-okért dobálnak. Itthon 2-3 cég árlistájában szerepelt még márciusban. (pl.Silicium Computer ahol ma voltam, és bezártak, már csak a webshopjuk él..)
    Aztán kiderül hogy kapható ez a kártya Apple termékként is Apple Airport Extreme card néven is!! Ott is ritka, de többet kérnek érte, mint maga a gsejt lap tápostól-memóriástól.. :W
    Ehez még az az érdekesség is tartozik, hogy kereskedőjétől függően ha nem figyelsz lehet nem is atherosos kártyát kapsz, hanem olyan broadcomosat ami nekem is van... :Y Ugyanúgy hívják MAC-éknél..
    Csak ugye azzal kitörölhetem, mert nem tudja a master módot... :W
    Aztán az említett kártyát hívják még úgy, hogy SparkLAN WPEA-214N
    meg úgy is, hogy Sonnet Aria Extreme N
    Persze egyik sincs itthon... :O

Szóval azt mondjátok türelem??? Lassan ott tartunk, hogy egy normálisabb működő asztali konfigot sem lehet összerakni ebben az országban...
    Most megpróbálok Pay-Pal-hoz kártyát csináltatni, és bepróbálom talán az e-bay -t..
    Garancia ide-oda, ha 2db kártyát veszek és az egyiket félre rakom tartaléknak, akkor is olcsóbb lesz mint ha itthon venném, és még talán idén ideér..
    Csak az aggaszt, hogy állítólag a posta szereti lenyúlni ezeket a csomagokat... Egy ismerősömnek valami 4db tolatókamera tűnt el, és a nemzetközi posta követő lapon a határig megvan a csomag.. Szóval ez sehogy sem jó az biztos! Ez a válság? Piac az lenne, a kereskedő meg nem rendel!!! Milyen válság az ilyen???

Új hozzászólás Aktív témák