Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
ljungberg
üzenetére
Hát ez kész!
Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy mit vegyen az ember mást? Azért szerintem nem akkora a választék, hogy pl. 5 féle alternatív lap lenne GSEJT fogyasztással.. Akinek meg az kell, az nem fog mást venni, sem ionosat közel duplájáért, sem olyat ami 4x annyit eszik..
Ez nonsens amit ezek a nagykerek csinálnak..
Én amióta megvettem a gsejt-et, azóta hajtom az Atheros AR5BXB72 kártyát, amit mellesleg külföldön 20$-okért dobálnak. Itthon 2-3 cég árlistájában szerepelt még márciusban. (pl.Silicium Computer ahol ma voltam, és bezártak, már csak a webshopjuk él..)
Aztán kiderül hogy kapható ez a kártya Apple termékként is Apple Airport Extreme card néven is!! Ott is ritka, de többet kérnek érte, mint maga a gsejt lap tápostól-memóriástól..
Ehez még az az érdekesség is tartozik, hogy kereskedőjétől függően ha nem figyelsz lehet nem is atherosos kártyát kapsz, hanem olyan broadcomosat ami nekem is van...
Ugyanúgy hívják MAC-éknél..
Csak ugye azzal kitörölhetem, mert nem tudja a master módot...
Aztán az említett kártyát hívják még úgy, hogy SparkLAN WPEA-214N
meg úgy is, hogy Sonnet Aria Extreme N
Persze egyik sincs itthon...
Szóval azt mondjátok türelem??? Lassan ott tartunk, hogy egy normálisabb működő asztali konfigot sem lehet összerakni ebben az országban...
Most megpróbálok Pay-Pal-hoz kártyát csináltatni, és bepróbálom talán az e-bay -t..
Garancia ide-oda, ha 2db kártyát veszek és az egyiket félre rakom tartaléknak, akkor is olcsóbb lesz mint ha itthon venném, és még talán idén ideér..
Csak az aggaszt, hogy állítólag a posta szereti lenyúlni ezeket a csomagokat... Egy ismerősömnek valami 4db tolatókamera tűnt el, és a nemzetközi posta követő lapon a határig megvan a csomag.. Szóval ez sehogy sem jó az biztos! Ez a válság? Piac az lenne, a kereskedő meg nem rendel!!! Milyen válság az ilyen???
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Rewards
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- Túra és kirándulás topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU + hűtő
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon)
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanúgy hívják MAC-éknél..