Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Bluegene #9849 üzenetére
Az az ötlet, hogy létrehozunk egy acc-ot, amivel majd megírjuk a 10000. hszt, mindenki ír bele valamit (úgy, hogy elküldjük az üzenetünket annak, aki megcsinálja az acc-ot), majd ha kész, akkor bannoljuk azt az acc-ot. Mindezt majd meg kell érdeklődni a modiknál, hogy engedik-e.
mod: Ahogy látom, No-kia megkérdezte és nem.
[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
szép napot
-
- = Zk = -
félisten
Erre bezzeg van eszetek Dehogy kötőtűvel piszkáljátok a szemeteket, arra nincs
Vagy kergess legyet bekötött szemmel az Empire State Bulilding tetejénNah adj' Isten...!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Jó reggelt!
Bár aludni nem sikerült, de azért már aktív vagyok. Megnéztem a Tiesto.Copenhagen.The.Sound.of.Tiesto. blueray koncertfelvételt, hát mit se mondjak. Letaglózó.
Naggyon hosszú tegnap estém volt. Nagyon.
U.i.: Srácok szerintem lassan küldheti mindenki a p.ü-t Bluegenenek az üzenettel ami a 10k-s hszben legyen, mert közeledünk igen erőteljesen.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
áh semmi megoldódot
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah, felvágtunk nem tom hány köbméter fát, úgy zúg a fülem a stihltől, hogy az csak na, csupa fűrészpor vagyok, kesztyűt nem vettem, szval tele van a kezem sebbel, ami meg televan fekete retekkkel, ékicsit fáj, de először gépezek, aztán zuhi
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #9859 üzenetére
nekünk is az lesz majd ezután
-
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #9861 üzenetére
hát jah, de job bmint esőben, tavaly azt kellett nekünk, most nézem a Gran Torino.t nagyon jó film eddig
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #9865 üzenetére
mint jópáran
Lehet kiugrom holnap.. pár hévmegállónyira van csak belépőt akárki nyakából szerzek
hehe..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #9867 üzenetére
3éve minden évben voltam, idén válság van, tv-ből nézem. Bár az idei év valahogy egyenlő szerintem a 0-val, igy nem vagyok túl bánatos.
-
WesTM
őstag
Felipe
Remélem nincs semmi baja.
Most mondják koponyasérülés....
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Persze, hogy a Hungaroringen történik ilyen
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #9870 üzenetére
Botrány ami itt folyik. Röhej...Hajrá magyarok!
Jólenne tudni ki nyerte az időmérőt...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
subaruék de örülnének annyi szárazjégnek
már gondolom láttad az eredményt...:u
-
No-kia
addikt
időmérőről lemaradtam, de már legalább tiszta vagyok, nah megyek a presszóba, jók legyetek
-
törölt tag
Voltunk a nővérem hajóján, bepótolta a szülinapomat (és apumét, anyumét, és bátyám névnapjával együtt), vett nekem egy eredeti Diesel baseball sapkát (annyi van már, hogy csak na), bátyámnak egy üveg bulgár vodkát (pokoli erőset), apumnak egy 5 l-es söröshordót, csappal, sörrel és egy üveg Hennessy konyakot, anyumnak egy üveg karamellás Baileyst.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #9875 üzenetére
én most mek gridezni
-
Bluegene
addikt
válasz westcoastog #9875 üzenetére
mondtam h csézni kéne próbaképp
az megvan mindenkienk
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
nixx-21
őstag
Steamen kemény 2,000HUF a legális CS srácok ne csináljuk mán h ide virágbolt kell...
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
nah eddig 2 liter panashé, plusz megtámadott egy fészeknyi darász, meg is csíptek a kurva anyjukat nekik, nah most jön egy kis C++
-
- = Zk = -
félisten
Tuudsz élni, baszod...
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #9883 üzenetére
mégsem nincs c++, haverom szerelmi ügyeit kell elsimítanom, aztán gó panashézni, már 50 kuponom van a ládában, fél liter után kapsz egyet
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #9887 üzenetére
sztem is jó, csak ahhoz képest kurva drága, akkor inkább panashé, de az tényleg jó
-
- = Zk = -
félisten
akkor már ink dízel
sör+kóla... mivel úgyis dízel motor rajongó vagyok
de a panashét is kipróbálom eccer.
apropó Nokia, azt Te/Ti keveritek, vagy a pultnál adják?valóban drága az a gösser. hamár drága lötyi, akkor ice gösser, coronita..
alap nálam a Heineken
szerk: dejót GRID-eztem. csak megint sok volt a bunkó
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #9889 üzenetére
pultban adják, szó nélkül, meglátnak már töltik is ki, jóban vo a tulajjal, dízel szar sztem, nah ZK, iszok rád egy panashét, lehet h dízelt majd meglátom
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #9889 üzenetére
jah, hamár ivás:
ugyebár a sört mutattam. az alatt nemadom.
a tömény meg csakis Becherovka lehet9890: majd 10k bulin iszol velem, megkostolom
EKS! vazeHm.. Ezekszerint megéri nekik, vagycsak Te iszol olyat? Mert akkor nagyon jóba lehetsz vele
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #9891 üzenetére
EKS? akarod mondani EGS? (tudod egészségedre és nem ekészsékedre )
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #9892 üzenetére
igen tudom, de te HOGY MONDOD? HOGYAN EJTED KI?
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #9893 üzenetére
tudod van egy szabály "máshogy írjuk máshogy ejtjük"
csak h huzzam azt a picuri kis agyacskád[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
a francba de megszomjaztam a sok képtől muszáj leszek ott lenni a 10khsz-es bulin
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #9894 üzenetére
ígyvan. de leírhatom úgy, ahogyan ejtik ,nem?
-
nixx-21
őstag
na ez aztán LP kártya a javából
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #9891 üzenetére
jóformán csak mi isszuk literszámra, de a sprite nak is van ott plakátja amira panashé van írva, bár nem tom milyen sörrel vana reklám, de mi sopronival isszuk, mint előbb is tettük, nah amjd együtt iszunk egyet
olyat estem bringával(nem bmx, most montival járok) ráestem haver bringájának a tengelyére fejel, kicsit bedagadt, de nem törtem be
-
westcoastog
veterán
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest