Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #13698 üzenetére
...hogyezt vajon egy "felnőttebb" csapat mért nem tudja megcsinálni?...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #13701 üzenetére
nincs önbizalmuk.....láttad mit nyilatkozott a "kissrác" a meccs után?
idézem:"ez a csapat mindenkivel pariba tud lenni, el tudunk verni mindenkit"
erről van szó kéremszépen.meg lehet csinálni!
nagyok meg csak hisztiznek folyton h jaj ez nem jó az nem jó....
egyszerűen (máramennyire én követm a magyar futball-t) nem küzdenek....
de lesz itt még aranycsapat ha felnő ez az U20 válogatott[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #13702 üzenetére
nem, a legvégét nem néztem...
van önbizalmuk, ez nagyon becsülendő
remélem Ők nem lesznek olyanok, mint a mostani "elődeik"....
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
szilva01
őstag
Mivel ma még nem volt napi zene és ez a szá nagyon megtetszett engedjétek meg:
napi zene:Dash Berlin feat. Emma Hewitt - Waiting (ASOT #425 RIP) -
WesTM
őstag
válasz szilva01 #13705 üzenetére
FIGYELEM FELHÍVÁS!!!! ACHTUNG!!!
MEGVAN A BULI HIVATALOS HELYE, IDŐPONTJA, KÖLTSÉGE!!!
Sajnos a rohadt nehéz helyzet miatt, amivel a helyszerzés során találkoztunk, változásokat kellett eszközölni.
IDŐPONT: október 16. (péntek)
Helyszín: Jászberény. HALI-tó
Befizetendő költség: 1500ft, mely tartalmazza a bérleti díj fejenkénti költségét, a kaját, és a piát.Olyan helyet sikerült szereznem, amire gondolni sem mertem. Úgy tűnt helyünk sem lesz erre saját házikó, tóval, elkerítve. Azt hiszem ideális lesz a bulira.
Az árból is kaptam engedményt, mert ismernek, én vagyok a kismotoros srác, így majdnem fele pénzt kell fizetni a házért/kopf.Szombat reggel 8-9ig miénk a pálya, utána egyeztetünk, hogy mikor megy vonat, és a szerint intézzük a dolgokat! Az állomásra természetesen visszaviszünk titeket!
Lejutás: Zk mesterem elvállalta ennek megszervezését, péntek délután ha együtt le tudtok jönni vonattal, akkor mi kijövünk értetek az állomásra, és kocsival elviszünk a helyszínre.
Horgászat is lesz, akinek kedve támad, az fáraszthat egy nagyot, részetekre felszerelést biztosítok!
Kaja úgy néz ki, hogy egy paprikás krumpli lesz, kolbásszal, virslivel. Én főzök, szóval vagy életben maradtok, vagy nem.
Zene muri minden lesz, nektek már csak arról kell gondoskodni, hogy nagyon rugtok be, vagy mégjobban, illetve az úton majd sok-sok képet készíteni a logout cikkhez!
Ezek 100%-os dolgok, sajnos irtózatosan nehéz volt helyet találni, összeteszem a 2 kezemet, hogy sikerült. Elnézést kérek az időpontváltozásért, de ez a TUTI, erre alapozzatok!
Jövő hétre már csak a részletek maradnak, de azokat már intézem!!!
Más: Zk-nak címezve!
Nézd mi hever itt mellettem!
Most megyek, megpróbálom megcsinálni ezt a másik gépet, ha kérdés van írjatok, válaszolok mihelyst végeztem!
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Na végeztem! Codegen táp adta meg magát... Egy geforce 6600gt már gond volt a 400 as codegennek...
Naszóval!
Yup-yup barátommal épp a bulit szervezzük, srácok aki tutira tudja innen hogy jön az minél hamarabb szóljon már, mert most állítjuk össze a vendég listát!
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Na látom jól elbeszélgetek magammal, de hát van ilyen!
MAI ZENE: Myon & Shane 54 vs Freefall - Skydive/Trapped (mashup)
Kellemes a lányka hangja. -
nixx-21
őstag
Azért én is beadom a Mai Zenét:
Ferry Corsten feat. Novastar - Because
bár a tegnapi zenémet is nagyon bejönnke msto az ASOT-ben lévő első két zene nagyon adja....bár a 3.se rossz Every Other way...
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
Péterem köszönöm a csodás képet.....
leis néztem gyorsba magam mellé, hogy megvagyon-e még az énkis 760-asom...meeegvan, egyem a szívét ezüst-feketében...nálad milyen van?...Részemről is Achtung!
kezdjetek gondolkodni, ki szeretne és tudna is jönni az ominózus napon.
én legkésőbb keddtől ha minden igaz elkezdek foglalkozni ezzel a témával...(hétfőn meghallgatásom van)addig is hajrá!
zk apátok...mostoha ugyan, de akkoris az!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #13711 üzenetére
Régen amikor megvettem a Sempron 2200+ omat, 256mb 333 ddr rammal meg radeon 7000 vga-val rendelkező gépemet, az is egy szép nagy delux házban volt. Kaptam a ház mellé ajándék egérpad-ot, amin egy piros delux bmw ház volt. Na ott kezdődött a szerelem.
Ha egyszer belefér, már csak dísznek, de szerzek egyet ^^[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #13711 üzenetére
Jóreggelt!
Szürke-fekete van nálam, de már csak 1-2 óráig, tegnap sikerült megcsinálnom a cuccot, nemsoká jönnek érte.
-
törölt tag
Nah, a Call Of Pripyat fagyogat, amikor el kellene menni Creekben a Test Shopba, a Gauss fegyver doksijaiért, akkor bármit csinálok, fagy...
-
WesTM
őstag
Mit találtam?
Huu aztakutya fáját, ez nagyon durva vétel. Meg kéne próbálom ellökni nagyon gyorsan 14k-ért a 3850emet, és megveszem ezt.
Báááááááááááááááááááááááááár. Mire eljutok idáig, rég eladja. Jobbra meg most nincs pénzem. Azt a rohadt 3ezret is alig bírom összekaparni a cpu-hűtőre.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #13716 üzenetére
less át a topicjába, ott minden infó megvan
714: képet pls, ha van
715: ......én valahogy azt találtam igazi BMW-nek....hmm
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Csodálatosan szép jó reggel minden kedves totyikosnak
Mai Zene:ismét 425-es ASOT-ból
zenéhez csak anynit fűznék hozzá h este alvás közbe ASOT ment és erre a zenére felkeltem.....
-
nixx-21
őstag
Csodálatosan szép jó reggel minden kedves totyikosnak
Mai Zene:ismét 425-es ASOT-ból
zenéhez csak annyit fűznék hozzá h este alvás közbe ASOT ment és erre a zenére felkeltem.....
hopp egy dupla
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Szerintem barátunk pár napon belül nem tud feljönni az oldalra.
(#13718) - = Zk = -
http://www.delux.hu/piros_szet.jpg
Ebbe lettem szerelmes az egérpadom alapján, a gépházról meg nem tudok képet mutatni mert nem tudom mi a neve, másrészt kicsit messze van tőlem. (~210km)[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #13721 üzenetére
1: az infómban ott a "bodega" pontos neve...
2: a PH! letesztelte sokévvel ezelőtt....
3: a link:delux dlc-mg 760" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #13722 üzenetére
Ha egyszer lesz rá keret megkapja fater a gépéhez ^^
Én maradok ennél mindenesetre.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #13721 üzenetére
Nekem is gyanús.
Na úgy néz ki ma megrendelem a hűtőt a procimra.
Szereztem még egy 8 centis hűtőt, azzal is megtámogatom. Szerintem 2 ventivel elég jól fog szólni. Ahogy olvasom kommenteket, a TX2-t alázza, nekem így bőven elég lesz. procit meg tudjam küldeni, ez a lényeg. Bár 24/7 szerintem 3.3 ghz-re fogom beállítani, több egészen felesleges.
Újonnan 3k-ért szerintem elég jó vétel.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #13723 üzenetére
724: sztem a "gyári" ventivel is hatékony lesz
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #13725 üzenetére
Hát remélem is. Most a cél kicsit elhalkítani a gépet, de ez nem is annyira lényeges, inkább az hogy végre ne főjjön szerencsétlen proci, mert ez már tarthatatlan. Nem tudok játszani egy normálisat, hogy ne melegedne el...
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13727 üzenetére
énmeg nemtudom miről van szó
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #13728 üzenetére
Jányka rázza a popsiját!
-
szilva01
őstag
válasz szilva01 #13727 üzenetére
Napi zene: ezen is csak röhögni tudtam
-
pckownz
őstag
Hopsz, kaptam egy újabb ajánlatot. Ő végre nem kp-t akar érte adni legalább:
http://hardverapro.hu/apro/775_lap_cpu-t_cserelek_amd-re/hsz_8-8.html
Vicc, hogy senki se tudja értelmezni azt a 2 mondatot, hogy csere amd-re és hasonló. -
- = Zk = -
félisten
nah, CoP kipörgetve
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #13734 üzenetére
énis meglepődtem, de ink hallgatok, nemértek hozzá..
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #13734 üzenetére
A lap:
ddr400 stb -
szilva01
őstag
válasz - = Zk = - #13735 üzenetére
Az AMD lapokhoz proccokhoz chipkészletekhez én se nagyon
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
PCI-E 2.0 alatt vajon gyorsabb a vga mint sima x16 alatt?
-
- = Zk = -
félisten
válasz szilva01 #13737 üzenetére
én azokhoz a leginkább..
intelt kitagadtam, nV-vel együtt
öcsém gépében kandikál egy MSI FX5200. és egy P4 1,8..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
Mai Zene.
kicsit stílustól eltérően....tanulás alatt,PetrushomnálAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #13740 üzenetére
énis tanulok.....
vagyis csak átnézem, de közben a telómat nyomkodom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #13741 üzenetére
te meg a tanulás?
mivan veled papi?PíííT nagyon durva estém lesz hazaérek mesélek....remélem jól fog öszejönni
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
válasz westcoastog #13742 üzenetére
A PCIE 1.x tud 75W-ot leadni, a PCIE 2.0 150W-ot, de gyakorlatban nem működik, a régi PCIE kártyák miatt. Ha működne, akkor még a 4870/4890-re se kellene tápcsati.
Píít: Ez miféle hűtő? Színe alapján Nexus lehet, annak van ilyen színű ventije, de a hűtőfelépítése hasonlít a Freezer 7 Proéhoz. A 4830-at fontold meg, mi van ha 800 SP-s! 14,5k-ért lenne egy 4850-ed.
Zk: Én már reggel végeztem vele. Most újrakezdtem, most lehető legtöbb mellékküldit csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
hm hogy olvasgatom az új cikket logouton, elgondolkoztam, milyen lenne 3dfx-eket meg egyéb más öreg vga-t gyűjtögetni...
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #13749 üzenetére
milyen?... nekem felesleges. ha eccer netán költözök ,a fele katrabócát úgyis kibaszom
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G505 alkatrészek
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest