Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz FefeeX #13949 üzenetére
Az 1066-os RAM működni fog ugyanazon beállítások mellett, mint a 800-as. Alapból az 1066-os is 800-as, a magasabb órajelet, jobb időzítéseket neked kell megadni utólag. Szóval működni fog, szerintem.
A lap támogatja a 4 modult egyszerre, szerintem ezzel nem lenne gond, max nem lehetne olyan jól tuningolni. De inkább több RAM alacsonyabb órajelen, mint kevesebb RAM magasabbon.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz #19617792 #13951 üzenetére
Nem is akarok már tuningolni, abból kinőttem... Egy idő után már nem olyan élvezetes, mikor néha befagy a gép, mert bár 99%-ban bírja a beállított dolgokat, murphy törvény, hogy valami fontos dolgod elveszik az 1% miatt...
Szóval, ha minden igaz, a ramok már nem is CL4ben mennek, mert a VGA kártyával összeakadt a dolog... (Win7 nem a leg tuningbarátabb cucc, Vistával egyetemben)De 22ezerért 1066os vs. 14 ezerért 800as, asszem érthető miért veszem használtan inkább a 800ast Ikrek lesznek, négyen... Remélhetőleg nem lesz baja a lapnak a dologgal, és tökéletesen fut majd. Onnantól nem lesz virtuális memóriám, az SSD-t meg majd meglátjuk, bár erősen hajlok rá
(Van már normálisan működő, virágboltos W7 ultimate progi? Csak mert addig felesleges SSD-t vennem, mert akkor többször kéne telepítenem mint szeretném... )Asszem teszem SSD-re a rendszert, eladom a 320as vinyóm, a 640esre meg megy ki a rendszer image3 acronissal, hogy telepítenem többet ne kelljen...
-
- = Zk = -
félisten
énis 4X2GB ramot tervezek .....
azmár többmint elegendő szvsz.....nah, fefex? tudunk valamit "indulás" terén?.....visszaolvastam, csak ahoz viszonyítva kérdezem.....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
msot ahogy nézegetem sehogysem fogok hazaérni na msot akkor vagyx vinnem kell a particuccot estére vagy nem tudom hogy oldjam meg
van rá 30 percem h kiötöljem mert indulni köll edzésre
ZK gyere fel msnre
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
FefeeX
veterán
válasz #19617792 #13945 üzenetére
Versenyzők SSD terén:
Kingston 64Gb
PQI 32Gb
Silicon Power 32GbNos, a Silicon Power jóval lassabb, mint a többi, de azt talán egyszerűbb "beszerelni", amivel amúgy gondban vagyok, mert egy asztaliban hova szereljem be a 2,5" meghajtót?
-
nixx-21
őstag
válasz FefeeX #13955 üzenetére
és hajvasalást hogy oldom emg edzés után fűrdök.......szal
meg nem akaork edzés cuccot berénybe vinni.....találkoznom kell valami arcal de ki a faszom lakik belvásroba? nincs spanom
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
válasz FefeeX #13958 üzenetére
naaaaa ez királyság...
bár akkor nagyon kell siessek h Deákról Blahára 30 perc alatt
és akkor nállad le is tudom tenni a edzés cuccot és hazafelé meg felveszem
akkor ruha,edzéscucc,hajvasaló,hajlakk....ezigen mekkora lesz ez te jóég[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
bazki bence.....
inni megyünk, és vidékre.....! valamint csajokban ne nagyon reménykedj. ha farkasordító hideg lesz, úgyis kanbuli lesz egy bazinagy tűz körül....
Ámbörök, akkor 20:03-as vonat lesz belőle?...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #13960 üzenetére
ha vidékre ha utcára megyek én adok magamra
nem véletlen történt meg Hringen a "sas nem vadászik legyekre" eset(#13961) FefeeX :
okok, oan 19:00 körül fel tudsz hívni? mert no cash fuel on the phonenem is lesz durva....
19:00-kor kijövök az edzésről 15-20 felé Fefee 30 ig készülünk legorszabb esetben+20perc keleti és még akkoris 50-re ottvagyunk..... simmaaa ügy[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz FefeeX #13956 üzenetére
Jáhájj... Most olvastam vmi német tesztet, lehúzták a Kingstont, 50MBps az olvasási sebessége meg 35 az írási... Állítólag sokkal jobbak a többiek... Ennél mondjuk a Silicon Power is jobb volt a 75ös olvasással... Asszem annyi volt a ph tesztben...
Na mi a rák fakszát csináljak? -
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #13962 üzenetére
" ha vidékre ha utcára megyek én adok magamra "...ez eddig oké..majd én fogom a hajad, hanetán rókázhatnékod támad....
énis adok magamra, ha kimegyek a strretre. de most olyan helyre megyek/ünk ahol sztem ilyen szabályok nemigazán lesznek érvényben...de legyen igazam...fefex: ok, én ottleszek elméletileg. bence megismer engem, úgyhogy.... hameg nem, akkor így jártam...de a bulin mindenképp talizunk....ha csak...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
júj tényleg ha haza se jövök már akkor egy goyrs borotválkozást megejtek
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #13965 üzenetére
ugye az arcodat akarod bortválni?....
#970: jaj nekem. ez egy picivel több infó, mint amire szükségem volt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FefeeX #13956 üzenetére
Egy 3,5"-os helyre kell tenni egy 2,5"-os adaptert.
#13952: Érdekes pedig, nálam a Windows 7-tel nagyon megy a tuning. Procim FSB wallos 380-nál, de ott még alapfeszen is betonstabil, egyszer volt kékhalál, azért mert a Call Of Pripyat összeakadt a Daemon Tools-szal.
A lapnak nem lesz baja tőle, a P35 chipset pedig jól kezeli a memóriát. 8GB menni fog.
#13963: Intel X25M SSD, az kicsit gyorsabb.
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
válasz #19617792 #13967 üzenetére
Bocs, 80ezerért nem kérek 30gigás SSD-t... Nem a hi-tec kell, egyszerűen, ha elérhető áron 3szor gyorsabban jön be minden, akkor váltok...
Jelenleg mégis a pendrive cucc a nyerő úgy látszik, a 85MBps olvasással és a 30MBps írással... Bár Win telepítés hosszabb lesz így...ZK: szerintem a lábát is legyantázza gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #13966 üzenetére
is
-
- = Zk = -
félisten
válasz FefeeX #13969 üzenetére
..ezt direkt nem olvasom, jó?
-
-
nixx-21
őstag
na sztem ruháűt nem is viszek hanem alapjáraton abba megyek...hajvasló,hajlakk edzéscucc áááh el ofogk késni edzésről
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
mst kaptam az infot nicns edzés
faszombaaaaaaaaaaaaviszont akkor rátok bízom a kérdést mert addigra akkor meg fog záradni a farmerom....sima farmer vagy fekete?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #13976 üzenetére
bence fejezd abba ....
978: no comment!ellenben hamár így alakult, akkor a 18:03-as vonat megfelelő lenne?...fefex, bence?...
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #13977 üzenetére
legyne a sima mivel Hringen a feketébe voltam és gáz lenne ugyanabba menni nehogy azt higyjék cska ezaz egy ruhám van......buli-ruhánka megvan a kódexe bazdmeg
hááát nem tudom...esetleg
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #13978 üzenetére
kiv leszek "arra" a kódexre kiváltképp ma ...
hacsak nem szürcsölni akarsz, és nem inni....#980: mi lássuk, te nem látod amit mi írunk
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #13979 üzenetére
nyugi nem szürcsölni és nem inni fogok....VEDELNI
és lehet eszméletlenségig(és akkor fordul elő h hányok....) eddig ez elég ritka esemény(azaz 2* történt meg)mára KO-t tervezek bár hányás nélkül
de ami fix h téged asztal alá iszlak erre már msot mérget vehetszAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #13981 üzenetére
no-no. ez nem csak "szülinapi" zsúr..10k-s HSZ buli is
982: apám alkoholista. hajrá bence.....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #13983 üzenetére
Ja, még mielőtt elfelejtjük, ez a 10k hsz buli is.
-
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #13983 üzenetére
enyém se egy utolsó....szal =P
pálesz(ami lesz és fütyülős lesz...)
tequila
malibuezek közül bármelyike választod tuti töbet iszok
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #13986 üzenetére
én ilyeneket nem iszom. sry.
vodka, sör, becherovka....[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz - = Zk = - #13977 üzenetére
Hm, akár még a 18.03 is szóba jöhet, de akkor benszível beszéld meg, én most indulok haza... Még annyi időm lesz otthon, hogy megnézzem / vagy hívjatok útközben, és megbeszéljük... Csak mert akkor azért sietnem kell...
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #13988 üzenetére
akkor asszem nem fogunk pián veszekedni...ez az igazi barátság
-
- = Zk = -
félisten
válasz FefeeX #13989 üzenetére
19:03?.....
bence: eztis megbeszéltük....
-
nixx-21
őstag
nem hiszem el ......vonatjegyre sincs péznem faszom mostanság nagyon rámjár a rúd
-
nixx-21
őstag
570-em van a buszjegyre elég lefelé Stadioknoktól indul busz....
-
- = Zk = -
félisten
19:03-as vonat megfelelő ámbörök?.....
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #13994 üzenetére
kettővel előző hsznem elég meggyőző?
srácok sztem én nem megyek valahogy sehogy nem akar összejönni ez a hét
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
naah egy kis őszi Ride a 0 fokban
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
FefeeX
veterán
válasz - = Zk = - #13994 üzenetére
Nekem teljesen... Kérdés hogy Benszi most akkor jön vagy nem... Jobban örülnék az első verziónak...
-
nixx-21
őstag
válasz FefeeX #13997 üzenetére
családom 1 napot nem bír ki veszekedés nélkül csaj akitmár lassan lassan imádok nem akar velem összejönnni mert nem akarja h pofára essen(mint az előző kapcsolatánál mert ott is szerelmes lett és pofára esett pedig pont az a tipusu csaj aki átbassza a fiúkat) mert ha összejönni velem akkor biztos belém szeretne a kurvaranyos dolgaim miatt (ezt ő mondta)
2edzésem elmaradt a héten így fszültséget nem bírtam kiadni
nem tudok lejutni hozzátok h bulizzak....nem bírom bazdmeg...most sem kerülget a sírás áááh dehogyis
hidd el nekem lenne a legjobb ha le tudnék menni de nem úgy néz ki h össze fog jönni
pénz nélkül meg csak nem pofátlankodok oda h heloszia jöttem bulizni mégiscsak egy szülinapra megyek és ajándékot is illene vinni[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest