- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #8636 üzenetére
szöveges előbb-utóbb lesz vagy már van is. igazán jó fordításokhoz általában nem keveset kell várni, mert sok munka az.
úgy néz ki, akkor megint elő kell vennem az AC-t, és az egész sorozatot, hogy végig toljam.
"mondjuk jó lenne csinálni hozzá valami kick-ass magyarítást mint anno volt az UT-hoz vagy a blizzard játékokhoz."
hát, iszonyat sok meló lenne. egy barátom egy kis(?) csapattal szinkronizálta a Doom 3-at, de sokat dolgoztak vele, pedig home-made a cucc. illetve készülőben van a Doom 3 ROE is, aminél - ha jól tudom - a hangokat már stúdión belül csinálnak. és adalék. a Doom 3 magyar szinkronjában részt vett freddyD is, a Rossz PC Játékos.
mondjuk érdekelne más játék esetén is.
-
westcoastog
veterán
válasz
Már végig is toltad?
Gondolom csak a fő szálon rohantál végig. -
Varoz
addikt
válasz
Valami fordítás nincs hozzájuk?
Nekem egy sima felirat elég. Szeretném én is érteni a történetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest