- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
I'm Jocc #8601 üzenetére
nem érdemes a Blade OC-ni, mert az öreg ARMv6-os procinak édesmindegy mekkora órajelen jár, kb. semmivel sem lesz gyorsabb, mert nem az órajel kevés, hanem az architektúra ereje.
OC-hoz két dolog kell:
- custom kernel OC supporttal
- root az apphoz
az OC-s kernel által maximum 864MHz állítható be, de mivel rendkívül nagy mértékű a szórás, ezért semmi biztos nincs. eddig 1 db Bladeről tudok, ami 800MHz-en stabil, a többinél csoda ha 700MHz-et elérték/átlépték. az előző Blademnél megnéztem mit tud, az 614MHz-től is rebootolt.a downclockot érdemes kipróbálni, az gyári kernellel is támogatva van, 122MHz állítható be minimumnak, stabilitást nem igazán befolyásolja. a governorokkal is lehet próbálkozni, kinek mi válik be, de nagy különbségek nincsenek akkuidőben, ellenben sebességérzetre igen.
pl. a ZTE Skate prociját (MSM7227-T) akár 1GHz fölé is lehetne húzni, de annál se sok haszna van.
minap meg is néztem T-nél, frenetikusan jó a 4.3" kijelzőméret, állati jó!
ez után a Blade/iPhone/stb. 3.5"-ja kicsi.
csak a fényes hátlap ne lenne, de láttam, hogy valaki moddolt egyet és homokfúvatta azt és full matt lett a hátlap, úgy már elég okés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest