- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
nyah
lopott idő megnézve. fain film volt, végre ne msablon. végre nem ANNYIRA sablon. 1x nézhető -
törölt tag
annyit, hogy a hűtőborda nem a szokásos függőlegesen nyújtózkodik (ahogy az AC Freezered), hanem 90 fokkal elforgatva, ha a hosszú oldalra tennéd a ventit, akkor a VGA-ról szívná a levegőt, ami nem feltétlen jó. mert a keresztpánt, ami a hűtőt lefogja, az a talp felett megy keresztben egy mélyedésben és nem a hőcsövek között. így, ez a VGA-ról szívná a meleget, akkor is, ha éppen nem forró a VGA, de mindenképpen melegebb, mint a környezete. néhány fokkal rosszabb lenne a teljesítménye, mint amit tudna. pl. a Xigmatek hűtőknél a talp alsó felén található menetekre kell vagy rácsavarozni egy keretet, vagy két oldalsó elemmel kell rögzíteni a lap hátán lévő backplatehez, ami AMD-nál is már úgy állítja a hűtőt, ahogy kell, tehát elölről-hátra irányhoz optimálisan.
ha meglátom egy hűtő blokkját, vagy csak a lefogatót, már tudom, hogy AMD-n milyen irányban áll.
Brockenhez hasonló még a Corsair A50 és A70, illetve alapból a Noctua NH-U12P SE2, (a sima nem, ahhoz adnak 90 fokban elforgató keretet, az SE2-höz ingyen rendelni kell) Intelnél a szabályos négyzet alakban elhelyezett furatok miatt minden hűtő bármilyen irányban állhat. a Prolimatech Megahalemshez is külön kell AMD szett, ami elsőre tréfás, de amúgy jó.
-
-
Varoz
addikt
Simán.
Bár nincs időm unatkozni.
Mondjuk legalább fizetve vagyok.EarL
Szerintem megveszem Merlin teszt Brockenjét.#6897
Az mit jelent? -
No-kia
addikt
Varoz nem unatkozol? bütykülhetnénk xD ::
-
Most vettem i4et két hete, erre haverom ma kiírja FB-ra:
"Esetleg valakinek Iphone 4 32Gb os OLCSÓÉRT?"
Kérdezem tőle, mennyiazannyi. Hét a fejem verem a falba: független 80, T/voda függő 60-70k.
Tudtam h rosszul járok ha pont megjelenés előtt veszem meg
-
-
törölt tag
-
törölt tag
jó, hát, Ősembernél minden jó kapható verhetetlen áron.
igen, mert a Razerek főként claw gripre valók, kivéve a DeathAdder, az palm gripes. a Logitechek és MS-ek is főként palm gripesek, azért kényelmesek nagyon. palm gripre igazából az asszimetrikus, jobb kezes egerek valók, az igazodik a tenyérhez legjobban. Dani barátomnak Copperheadje van, arról ordít a claw grip, szokni kell nagyon, mert oldalt kiáll 1-1 gomb, az elsőre fura.
mondjuk ez a G.Skill kit nem olyan különleges, átlagos 1600-as CL9-es RAM, csak a hűtőbordája / fekete NYÁK-ja tetszetős.
-
törölt tag
anyád! mennyiért?
"LoL, ennyi lenne?"
az óriás széles íves, extravagány bodykiteket meg spanyolosnak gondolják, állítólag ott divat, hogy a kocsi kb. 2x szélesebb, mint magas.
nekem Logitechből K350 kéne, de az nagyon, párszor volt dolgom Wave-vel, hát az valami hihetetlen kényelmes bill.
(#6881) F34R: dedikált média gombra nem állítható át, ellenben a hotkeyes lejátszóknál bármi beprogolható. az én Logimon kb. minden billenytű van. szám-léptetés, hangerő le+fel+néma, FN, FN-es gombsor.
magas profilú, klasszikus office billzet, de imádom, igaz, sajnos PS/2-es, de annyi baj legyen.
-
F34R
nagyúr
vagy valami jó kis mechanikus bill. 20k-ért
nem lehet más gyorsbill-t a zenelejátszóra állítani ?
(#6879) EarL 007
jah hogy az így meg kiírják te meg elmégy jó ki fiú révén
(#6880) Varoz v
mx518 mehet mondjuk az új ára kb a g400-éval van pariban érdemes elgondolkodni rajta , mindkettő jó de az mx518 az ismertebb és ajánlottabb az a baj hogy aprón is már csak elvétve van. Attól függ mennyit szánsz egérre : ha egy pár ezer forintért akarsz csak alkalmi egret netezni és nem komolyabban játszani akkor kb mindegy mit veszel . 10k körül érdemes megfontolni a steelseries kinzut , razer abysuss-t is.
-
Varoz
addikt
válasz
#19617792 #6876 üzenetére
Igen a K200-ast néztem, nem rossz. Kár, hogy nem teljes a media paletta, hiányzik a zeneszám léptető.
Egereket is ezeket néztem.a G.Skill? miazhogy, ez nagybetűs RAM!
Jól van, mert vettem 2x4GB-t.gondolom azért, mert a japán versenygépekre sokszor karbon motorfedőt raknak, az meg feketés.
LoL, ennyi lenne?F34R
Na, te, mint egerészölyv(azért a jelző, mert láttalak az egeres topikban), mire adod a voksodat?
-
törölt tag
új meló erre a hónapra: UPC, IT asszisztens, leltározás lesz főként.
kaptunk saját laptopot bentre, HP NC6220, 14"-os business gép, masszív, könnyű.
igaz, elég öreg, Pentium M, 2GB RAM, XP-vel, le van lakva erősen, de hát business gép, nem lehet megölni.
-
törölt tag
gondolom azért, mert a japán versenygépekre sokszor karbon motorfedőt raknak, az meg feketés.
(#6865) Varoz: Logitech K200. USB-s, jó minőség, olcsó, média billes. a driver meg űberfaszányos, de tényleg. egérből meg kb. bármi, optikaiból MX518 / G400 (lézeres klasszikusokat is aláznak), lézeresből meg M500, utóbbin a szintén atomkirály szervogörgő van, egyszer egy G9x-en használtam, hát az valami durva.
komoly gémeléstől a mikrokapcsolójuk fáradthat el 3-4 év alatt, de az belefér.
(#6868) Varoz: a G.Skill? miazhogy, ez nagybetűs RAM!
-
No-kia
addikt
magát a fordot mint tudjátok nem szeretem , de ennek a képnek csak ez a cím találó:
"Ford a márka, ford vezet, fordnál jobb csak ford lehet."
szerintem nagyon jó fotó
-
Varoz
addikt
G.Skill Ripjaws jó féle Ram?
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #6858 üzenetére
lol
ha 4890 Vapor-X + 25k lenne, akkor talán...
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #6852 üzenetére
nem, csak sok a hülye... én is néztem, az 5770-ekért néha mit kérnek.
mert hiába ATI az 5770-ek 22-25k körül jók lennének. a 4890 Vapor-X anno jó volt, anno, mondjuk a hűtés rá kevés, de ez van...
"forma ad egy dobozos NEM GARIS 4890 vaporX-et + 10k-t, és vinne 2db!!! 1GB-os 5770-et."
linkelnéd? röhögni akarok egyet.
-
- = Zk = -
félisten
b.szki, mi van a HW Aprón, te?!
...
1., 5770 512mb rev3 22k-ra van kiírva. ezt csak én tartom soknak? azokután, hogy az 1!!GB-osok kezdődnek ennyitől.. nagyritka 20k-ért.
gondolom lehet alkudni, de szvsz egy olyat, meg sem hallgat, hogy 17-18k...
2., forma ad egy dobozos NEM GARIS 4890 vaporX-et + 10k-t, és vinne 2db!!! 1GB-os 5770-et.
...
valamiről lemaradtam míg belemerűltem a Falloutba?...
-
No-kia
addikt
én vagyok a legjobban ellene a nem japán autók japánosítására, de én most annyira változtatni akarok valamin hog ymefordult a fejemben a fekete mattfekete géptető, kicsit megemelve + ugye a cosworth légbeömlők:
piros sierra fekete géptetővel
szerintetek? őszintén
-
F34R
nagyúr
fasz ki van már , lehet felrakom a apróra a gépet 2 cicáért (szőke és fekete )
rájöttem fölösleges volt megvennem , kukázni kellene valamit persze a mostani 1tb vinyót meghagyni és venni valami olcsó 32gb SSD-t
LGA 775 lap 2magos CPU 2gb ddr2 -s ram meg valami nvidia kari , ezért gondoltam darabonként eladni Earl 5let?Mod: különben meg vagyok veszve mert tolnék fps-t is
-
törölt tag
-
No-kia
addikt
megáll az eszem .... kezd belassulni az egész windows, pedig 65 órával ezelőtt újraindítottam..
-
válasz
westcoastog #6825 üzenetére
Megnéztem délután. Amennyire vártam, annyira szar is volt. Elég gagyira sikeredett :-/
-
westcoastog
veterán
IGenius, earl nézzed te is.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #6821 üzenetére
me? az nem csőlátás, hogy ne AMD.
mert van még VIA.
-
törölt tag
pedig pont az ASRock kezd igényesebb lenni kb. bármelyik másik gyártónál.
az Asus túláraz (de a lapjaik rendben vannak), a Gigabyte spórol ahol tud, MSI az stagnál, bár az olcsó lapjairól lespórol mindent (azonos áron az ASRock jobb nála), aztán nagyjából ki is fújt, mert a többit csak elvétve kapni...
pedig az ECS, Foxconn, Biostar egész korrekt lapokat csinál... van még az origi Intel lap, az egyszerű, mint a faék, de jó.
-
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #6813 üzenetére
értelmes Core2 25k felett van, i3-2100 meg annyi, szóval?
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #6810 üzenetére
A kóró az száraz az is jó fűt ha ég
(#6811) EarL 007
intelnél az minimum Earl követelmény
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #6810 üzenetére
Core i alá nem adjuk. i3-2100 a minimum.
-
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #6787 üzenetére
Nem mindeni olyan elvetemült.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #6805 üzenetére
naaaa, kétmagossal/kétszálassal se szúrd ki a szememet.
ja, igen, hűvös lesz, passzívan hűtve is, illetve működni is fog.
Zk: hát igen, Core2-k teljesítményét meg kell fizetni.
-
westcoastog
veterán
ASROCK H67M B3 16k
Intel Pentium Dualcore G620 2.6GHz BOX: 15.500,-
G.Skill F3-10666CL7D-8GBXH - 1333 CL7 2x4GB 14k
45k kb. Problem?
És még a picsád is befagy tőle olyan hűvöset fog süvíteni.
Ja és intel. -
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #6800 üzenetére
abból amiért eladja a gépet nem hiszem
(#6803) EarL 007
én nem azért vettem hanem azért mert olcsó volt , szerintem nem sok köze van a fanatizmusnak a vásárlási szokásokhoz .
ha volna 200k (ami nincs intelre tenném a voksom ) fx8xxx al meg hajtanám a szoba fűtését
(#6806) - = Zk = -
azt hogy
x6 + motherboard + ram =
-
törölt tag
válasz
westcoastog #6800 üzenetére
X6-nál nem lehet tudni.
GTS450? na, azért ilyennel ne szúrd ki a szememet, GTX460 legalább.
az i3-mat legalább passzívan is lehet hűteni.
(#6802) - = Zk = -: mert AMD fan vagy, azért vettél AMD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest