- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ittakary #23198 üzenetére
jól látom hogy nVidia chip van rajta? ERETNEKSÉG
amúgy tényleg jól néz ki a fehér NYÁK. kár hogy nem használja már sok gyártó. mind csak az unalmas piros/kék/fekete/zöld színt. anno volt egy gyártó akinek ezüsztszín NYÁK-os alaplapjai voltak, na AZ jól nézett ki. vagy a fehér NYÁK-os sapphire deszkák
-
Jesszus ez gyonyoru!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ittakary #23193 üzenetére
dehogynem lenne jobb, de sokat nem ér vele... bár, 12.7-ig van neki támogatás a 4870-esre...
akkor márjólenne az 5770. de az +10k
(aki nem érti: nem tudok rohamléptekben két gépet fejleszteni. így, az egyikkel nagyon elmaradok. és az az övé.. persze ezt a driveres dolgot nem egyik pillanatról a másikra veszi észre..)
(#23196) Varoz
látod Z. pont ezen agyaltam én is.
milyen faszán elvolna vele, de mivel kilövik a driveres megoldást hozzá, így megint hadilábon fog állni, mint most a 86GT-vel... -
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #23191 üzenetére
4670.
Régi 2 magos géphez tökéletes. Tapasztalat. 4600+ melett használtam.
Gondolom öcséd úgysem fullHD-s monitorral tolja. 19 hüvelykhez meg untig elég.
Jelenleg amúgy öcsém használja és elégedett.#23197
persze ezt a driveres dolgot nem egyik pillanatról a másikra veszi észre..
Na, mibe, hgoy észre se veszi?látod Z. pont ezen agyaltam én is.
milyen faszán elvolna vele, de mivel kilövik a driveres megoldást hozzá, így megint hadilábon fog állni, mint most a 86GT-vel...
De miért? Magyarázd már el?Mai napig megy a régi Bartonos gépem egy FX5500-al. PEdig nem támogatott már 6ezer éve.
Az, hogy a teljesítménye nulla az már megint más. -
zolisx4
őstag
-
válasz
4870 - 14k nem lenne jobb? Esetleg kis alkuval 13k ha engedne.
-
Varoz
addikt
válasz
De mi köze a driverhez? Semmi.
-
- = Zk = -
félisten
nem érted? oké.. figyi:
rakj össze egy 14 évesnek gépet, használt megoldásokból. úgy, hogy jusson is, maradjon is....amd vonalon. erre van jelen esetben 8k-d... mire költesz? vga-ra... mit veszel 8-10k-ból amivel tud játszani, és egy ócska két magos is elviseli?.... hd5450 alatt ugye ne keressek, oké. de az effektíve lóf.szra sem elég, nemhogy 1440i-re.... hát ezt szal buktam...
mert pl egy kényelmes 4870-es simán elég lenne neki.... sőt!és most ne nézzük az nV vonalat... mert amit kinéztem anno neki, azzal sem sokra megyek.
de mindegy, ez van. majd meglátom, nem-e kapja meg a 4830-at ideiglenesre...86GT OC helyett bőven fain lenne neki szvsz
#23190) ittakary
-
válasz
- = Zk = - #23188 üzenetére
"Szeretem megadni a modjat"
ENNYI
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #23188 üzenetére
Szerinted.
Na majd én is ezt mondom, amikor lemeszel a rendőr 220-al vagy kilincsel előre megyek be a kanyarba.
De hát én csak megadtam a módját. -
- = Zk = -
félisten
-
válasz
- = Zk = - #23181 üzenetére
4870 jobb mint 5770.
Utobbi keves DX11 ala mint prosztatagondos nagypapinal az egyszeri vizelet
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #23181 üzenetére
De vazzeg. Nem azt írják, hogy be kell olvasztani.
Én azt se tudom miylen driver van fent.
Olyan komolyan veszik sokan ezt a driver kérdést. De minek?#23183
Kajak nem értem. Mi köze hozzá? Semmi az ég adta egy világon nem változna azzal, hgoy ha támogatná új driverekkel. 1-2 fps? Ne röhögtess. A hibák kiküszöbölésén meg bőven túl vagyunk. Akkor meg? -
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #23179 üzenetére
Nagy kaland.
Amúgy nem értelek. 6 ezresed van akkor meg?
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
-
pckownz
őstag
válasz
westcoastog #23170 üzenetére
Igen, a tipikus fps-vérpistike skill
Fps-ekbe ott látszik meg a skill, amikor 1v2-3-4-5 -öket le tudsz hozni, nem ott amikor hátbalövöd a fél teamet, mert az egyenlő 0 teamplay.
-
westcoastog
veterán
válasz
pckownz #23166 üzenetére
Cs-ben is voltak szép rushok, tegnap de_port-on leugrottam a raktárhoz, 1 ajtó nyitva, összes ct bent áll, csapatomat lőtték, szépen beálltam ajtó köré, egymás után kapdostam ki 8 balekot.
Meg amikor szaladok mitn a bolond aztán lövök akit látok, szép, csak semmi taktika. -
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #23168 üzenetére
EarL-nek is?
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #23165 üzenetére
Itt rombolható a környezet.
Amúgy lehet majd beszállok.
-
pckownz
őstag
válasz
- = Zk = - #23165 üzenetére
Más a hitbox, más a sebzés, más a stílus... minden más
Amíg cs-be stabil guggolásból pötyizve lőttél, addig itt már rush és dara megy -
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #23164 üzenetére
pontosan....
de vedd észre, ez nem CS. itt más a fizika, és más a kinézet
...
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #23162 üzenetére
Okés, pont most akarok videókat nézni róla.
Ott van bennem az is hogy akkor elhanyagolom a cs-t, pedig szeretem azt is, de nem tudok mit csinálni ha nincs kivel játszani, hiába vagyok már többször jó benne, ha elunom a partizánkodást.
Gondolom ebben is vannak cs szerű csapat-csapat ellen játékok kisebb pályákon, nem csak 5km-es mapokon lévő háborúk.(#23165) - = Zk = -
ja más nyilván. azért szerintem 1680 medium elmenne a multi nem? -
Corsair Vengeance 8GB kit megrendelve...
Sandy nem kajalja az 1.6Vos RAMokat igy bachatom a hyperxeimet... -
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #23161 üzenetére
figyi, hozzám jöhetsz.
ha gondolod, TS-en/Skype-on összeröffenünk, és segítek "felhúzni" a rangodatnézz videókat róla a tube-on....
mérlegelj, én szívesen segítek ahol tudok...
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #23160 üzenetére
Akár még be is csatlakozhatok. Rendben, anyum mihelyst kiveszi a pénzemet a számlájáról gondolkodom rajta egyet-kettőt.
Például ilyen estéken amikor huzamosabb nagyobb gammákra mint assassins creed kevés 1, 2,5 óra, simán lehet bf-elni. -
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #23159 üzenetére
Ha már itt vagy, rendszeresen bf3-azol?
igenÉs van a topikjából egy nagyobb banda akivel mindig van tolni?
igen. de én egymagam vagyok, magányos harcoskéntÉrdemes lenne beszállnom?
ha kedveled a stílust, és nem sajnálsz ~4k-t kiadni érte (vagy hogy?!), akkor igen... persze, az eleje nyögvenyelős, de szokni kell. nem vészes sztem...
én tegnap lettem 61. de már van benne 270órám. van, hogy 5 napig nem tolom. de akkor 7végén 48órát végigén imádom...
pl én magamnak alakítottam klánt. igaz várok hozzá emberkéket, akikkel TS-en, Skype-on lehet tolongani. 2-3 mapon vagyok rendszerint, szal...
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #23158 üzenetére
Ha már itt vagy, rendszeresen bf3-azol? És van a topikjából egy nagyobb banda akivel mindig van tolni? Érdemes lenne beszállnom? Írj valamit, nagyon gondolkodom hogy megvegyem e.
-
zolisx4
őstag
válasz
- = Zk = - #23156 üzenetére
Sajnos??miért ?? semmi bajod nem lesz tőle ,
-
zolisx4
őstag
válasz
koshmar #23152 üzenetére
Nekem általában 25 fok ha sebességet mérek 29 -30 fok körül mozog de 30 tól nem volt melegebb .
De van 1 hitachi vincseszter még ide ,40 gb os és ha a bekapcsoló gombot megközelíted az újaiddal már 50 fokos
EarL 007
Na, jó hogy mondod eszembe sem jutott, tényleg ki tudja hogy pontosan mit is mér -
zoltanz
nagyúr
Én sem vagyok fenn az fb-n, én kérek elnézést.
-
zolisx4
őstag
válasz
westcoastog #23148 üzenetére
Ezt találtam gyakorlatilag az én 22-29 fokos vincseszterem már melegíteni kell
-
KYZRR
őstag
válasz
westcoastog #23146 üzenetére
40 fok még bőven jó.
50 felett kezdhetsz aggódni... -
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #23145 üzenetére
Már 42 fok, még terhelem, följebb remélem nem megy...
-
westcoastog
veterán
Lejjebb tettem egy rekesszel a vinyómat, most 39 fok, nyúzom egy töredezettségmentesítéssel, ha nem megy nagyon följebb lehet ventire sem kell költeni.
-
zolisx4
őstag
Jó estét az uraknak
EarL 007
Neked Rubicom neted van??
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #23142 üzenetére
beszoktál ?
egy fasza partyt szervezhetnél jó kis gabba luvnyákkal <3
-
westcoastog
veterán
-
törölt tag
válasz
westcoastog #23138 üzenetére
vagy raklap pénzt költesz igényes (nem feltétlen leghatékonyabb) megoldásra, vagy megoldod home-made alkotással és akkor hatékonyabbat alkotsz, mint a gyári megoldások.
pl. ház hangszigetelés. lehet venni pre-hangszigetelt házat sok pénzért.
viszont pár négyzetméter kúposszivacs, 1 tekercs kétoldalas ragszalag egy ház töredékébe kerül és jobban szigetel.
vehetnék alsótápos házat, de minek. alsótápos ház előnye a táp külön szellőzése. meg tudom ezt oldani felsőtáposban is, megfordítom a tápot és vágok a tetőbe nyílást. bele valami normális rács (ragasztva, forrasztva, hegesztve, csavarozva, akárhogy...) és kész. -
törölt tag
válasz
westcoastog #23136 üzenetére
"Szeretném ha stabil, és szépen lenne kivitelezve."
stabil. mozgatod a gépet sűrűn?
szépen. szépségversenyre készül? -
törölt tag
válasz
westcoastog #23134 üzenetére
ne mond, hogy szivacs, radír, esetleg némi fémhulladék nincs otthon?
-
törölt tag
válasz
westcoastog #23132 üzenetére
minek gumis csavar költeni, mikor ingyen megoldható? akkor már vinyó szendvics, mint himuro, vagy azt is építeni saját ötlet alapján.
a ventinél Zajszínt: 8.4 dB(A) úgy kamu, ahogy van, nem mindegy hol hogyan mivel mérték.
-
westcoastog
veterán
Szerintem majd rendelek egy ilyen pakkot:
Lamptron HDD zajcsökkentő, fekete, 4db
Be Quiet Shadow Wings 80mm, T8025-LR-2
Meg majd veszek páraelszívóba való szűrőszivacsot porfogó gyanánt, azt mondják az jó. -
ch003067
addikt
Szasztok ! Rég jártam erre.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #23125 üzenetére
sporolsz vele kb. ket forintot.
zajt meg nem fogja befolyasolni, mert ha elbir a huto 20w-tal is idle, akkor 22-vel is
-
törölt tag
válasz
No-kia #23119 üzenetére
beallitastol is fugg, nekem ez kicsit dhcp szagunak tunik. nezd meg, hogy amig varsz netre, addig van-e local ipd. ha van, akkor a router varhat bejovo netre. ha nincs, akkor vagy dhcp server ad lassan ipt, vagy failel a wifi kari, pl. nem jutnak el a kello packetek, vagy a hozzatartozo modul (driver) akadt be.
-
törölt tag
válasz
zolisx4 #23118 üzenetére
fuck that shit, dupla...
westcoastog: azon energiatakarekossagi featurek leginkabb long idle modban allnak be, abszolut 0-kozeli terhelesnel. bongeszes kozben pl. nem, mert weblap rendereles pillanatokra kibillenti a procit a korabbi idle statebol. ez idle tenyleg csak par w-ot jelent.
-
F34R
nagyúr
Sziasztok D
Zk igen én nem vagyok facen valamiért kellene ?
-
westcoastog
veterán
Jár valaki pesten akkor? Kéne egy venti lassan, még nézek valamit, de lehet egy coolink swif2801 lesz. Utánvétes levélként meg elküldené aki megtudja venni.
-
No-kia
addikt
az mitpl lehet hogy naponta 5-6 alkalommal eltünik a wifin megosztott netem? laptopokon semmi nem változott, routert már reseteltem. általában bekapcsoláskor kell várni akár 10 percet is hogy netet is kapjak, néha meg random nincs net hosszú percekig, egyszer csak helyre áll
-
törölt tag
válasz
zolisx4 #23116 üzenetére
nagyjából igen, meg még a tekercsek is cicereghetnek. kapcsolási frekvenciaval van valamilyen összefüggésben. egyébként kb. minden mai VGA cicereg, bizonyos körülmények között. cicergés jellemzõen szilárd elkós kondis cuccokon fordul elõ...
nálam is cicereg a táp, ha a lapon C1E aktív... -
zolisx4
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #23114 üzenetére
Szia
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Azok.
Én elköszönök, reggel indulás pestre elvileg, majd csütörtök körül jövök.
Jók legyetek!
-
zolisx4
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #23110 üzenetére
Az nagyon gagyi műanyagok
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #23111 üzenetére
Igen.
Én úgy tudom, hogy nincs fent.
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #23108 üzenetére
F34R például.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #23059 üzenetére
de kiveszed a csövet és úgy rakod elé.
ha proci felől jön a sípolás, akkor a táprésze lesz, de inkább a táp csinálja, főként C1E, C3, stb. energiatakarékos cuccok miatt.
(#23070) westcoastog: ez egy szutyok.
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #23104 üzenetére
Nincs mindenki fennt.
-
zolisx4
őstag
válasz
westcoastog #23100 üzenetére
Igazából nekem tetszett volna de a vinyó dokkoló -nál hihetetlen anyag minőség,és ez elejére is ugyan ez elmondható éles műanyagok rossz csúnya illesztés .
Lehet hamisítvány volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest