Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #13977 üzenetére
Üdv!
Olyan rég, hogy azt se tudom ki vagy.
Ja látom már. Pont akkor voltál aktív amikor én szüneteltem.
Zk
Nem semmi a csaj akinek a képéhez írtál. Hány éves is?
Mondjuk én inkább kussolok. Amiket megcsináltunk oszt. kiránduláson.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #13984 üzenetére
Én 14896-nál csatlakoztam be.
Azóta pedig te 15307-nél voltál aktív 15481-ig. De nálam 15144-től 15489-ig szakadás volt. Tehát pont nem találkoztunk.Á, jobban jársz a pirosaknál.
Zk
Amikor megnéztem a dátumot, csak néztem. Mondom szép.
Mondjuk amikor voltam pesten a RIO-ban akkor is hasonló kiscsajok vettek körül.
De azért nem semmi 14 évesen ilyen képet kirakni.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #13987 üzenetére
Itt mindig pörög az élet. Nem hiába második topik már.
EarL már a becsatlakozásom idején is halkítani akart.
Emlegetett szamár.
Minél hamarabb,
annál szamarabb.FireKeeper
Igen. Téged ittakary SSD-je vonzott ide.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14014 üzenetére
Én az előbb toltam be egy kis májas hurkát tepsiskrumplival. Koleszterin muhahha, mi az?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
ittakary
nagyúr
válasz zolisx4 #14035 üzenetére
Elmagyarázom:
Az első generációs Core i3/i5 -osoknak csak bizonyos fajtásájban van integrált VGA:
i3-ban mindben
i5-ben viszont csak a Clarkdale alapúakban van: i5 6xx ; a Lynnfieldekben (i5 7xx + i7 8xx) nincs!EarL 007 te meg menj a fenébe hogy megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #13995 üzenetére
idővel neked is lesz!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14096 üzenetére
Kit érdekel?
A lányodról?FireKeeper
Én simán csak megdugnám.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14103 üzenetére
Vagyok.
Gratulálok hozzá.
Dikk, névrokonok vagyunk.
Zoltán Varoz Varga-ként megtalálsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #14108 üzenetére
bátran, de feltétlenül kérdezz hozzáértőt szvsz. itt a topikban is akadnak akik már régóta használnak.
vagy szakosodott topik....(#14110) geprombolo
nekem már kevés a 4GB DDR2... vagy +4GB more, vagy alaplap/ram csere....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14119 üzenetére
Á, majd holnap. Most csak a pizsamát lőtték fel nekik.
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #14178 üzenetére
én is Grideztem ám évekig....
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #14188 üzenetére
SchalkeFan
sok helyen ez a nevem. és hát német szerókon előszeretettel "csevegnek" velem xDDD
#14191) zolisx4
háhh, én bezzeg nem vagyok ott. (fáj picit) pedig ezek felével szinte nap mint ap gurultam
earl is ott van?! lál[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz zolisx4 #14216 üzenetére
Hát nálunk úgy van, hogy a fordítóba akadt el. de hát fél métert csákányozni... tehát a wc felől a csőgörény esélytelen, mert éles a kanyar. most forró víz, plusz ilyen takarító cuccal próbálkozunkk, de elég szarul állunk.
de köszi a tanácsot!
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14224 üzenetére
Igen, bár amíg ilyen minúsz 20-ak vannak, nincs értelme.
-
pckownz
őstag
válasz zolisx4 #14374 üzenetére
Én amit kaptam, ez a move by T-mobile.
10*990JMF.
Már nagyjából sikerült belaknom. Most van az igazán, hogy nem értem miért kell az embereknek SGS2 meg tököm tudja mi. Én úgy érzem, hogy telefonnak már ez is sok. Van rajta minden ami kell. Sőőőt, baszki ezen még játszok is, ellentétben a laptopommal...
Péntek óta van meg, de már legalább 4órát játszottam vele. -
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14487 üzenetére
Na, igen. A remek szolgáltatók.
Igen egyik nagybetűs szenteste bannolta magát
Igen, igen, rá gondolok. Biztos nem akart örömittasan bannolgatni és így oldotta meg.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz zolisx4 #14499 üzenetére
nem zabálja az SSD élettartamát. igaz hogy csak 4GB ramom van, de nem igazán érzem a hiányát (néhány app/játék néha pampog, hogy nincs elég ram, de a kilépés-újra belépés mindig megoldja azt a gondot is). ha lenne 8GB ramom, akkor abból 2GB pagefile lenne. vinyóra meg azért nem rakom, mert nem akarok sok kerregést hallgatni (néhány cache + temp mappa amúgy is vinyón van már, szóval nem teljesen hangtalan a kicsike).
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14615 üzenetére
Nem tudom a tipusát, de amit beraktam, az apám rohamkocsija volt.
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14622 üzenetére
Ezt nem tudom. Járt ő sok mindennnel. Volt ott Pobeda is.
Csak EZ a Nysa híres volt. Szerintem még most is akad olyan aki emlegeti.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14627 üzenetére
Apám sose használta a szirénát rajta.
Valóban szinte alig vánszorogtak, főleg akkor kínlódtak, ha egy-egy kereszteződésben le kellett lassítaniuk; hosszú másodpercekig tartott, mire újból elérték a 60-70 km/óra körüli „sebességet”.
Ehh, ez így nem igaz. Látszik, hogy nem egy sofőr beszél róla. Mentek azok, nem is kicsit. Csak sofőr kellett.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14630 üzenetére
Nem. Azért nem használta, mert nem ér semmit.
Tibii91
Szóval azért hallottam anno annyi recsegést...
Nem azért, mert bénák. Nem tudnak váltani. Én kuplung nélkül beváltok neked úgy, hogy nem recseg.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14851 üzenetére
Adj Isten!
Megkérdeztem apámat a Nysa-ról. Rendszeresítve volt, rengeteg szaladgált belőlük. Sőt azt mondta, az a tipus volt a legfaszább az összes többi közül.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14868 üzenetére
Pedig abból a tipusból amiről a kép is készült, rengeteg volt. Apám ott volt csak tudja.
Igen Csepel 130-assal is járt, elejében valóban csak azok voltak.
Asszem az N520-as volt olyan, hgoy az első széria gyári hibás volt, kiesett a szélvédő.westcoastog
A képben van valami.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14873 üzenetére
Na majd kifaggatom én részletesen apámat.
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14875 üzenetére
Apám a 60-as években volt mentős. Illetve rohammentős, bár több volt annál.
Mai napig nincs olyan mentős, mint ő.
Neki a Nysája terepjáró is volt.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #14877 üzenetére
Viszont 4x4 es Nysat nem találtam sehol ,képet sem ,nem jelenti azt hogy nem volt csak nem találtam
Mert nem is volt.
A betegek mondták, hogy terepjáró, mert apám volt az egyetlen aki kiment a legutolsó tanyába is, bármekkora sár volt.Framo-ja biztos, hogy volt, meg szerintem Robur rohamkocsi is. Mivel ő volt az első rohamkocsis.
De azt hiszem a Fiat-hoz is volt szerencséje.Olvaasgatom a cikket.
Mai szemmel hihetetlennek tűnik, hogy ezek a formás kocsik alig 125 ezer kilométer után teljesen tönkrementek vagy azonnali motorcserére szorultak.
Ezt kötve hiszem. De rákérdezek erre is.
Mondjuk az ő tempójával (130 ) egy Pesti út után a szelep cserés volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DIGI kábel TV
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest