Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 3830 / 3850 / 3870 (X2) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#43491) persil válasza TasiA (#43489) üzenetére


persil
nagyúr

Köszönöm mind a kettőtöknek!

Természetesen nekem is eszembe jutott a táp is többek közt.
Az érdekes az egészben, hogy pl a crysis, ami lényegesen több kraftot(és így gondolom áramfelvétel+hő is megnőhet) igényel, mint a bioshock(pl) és a crysis alatt semmi ilyen nem volt. Ment azzal a laza 25-30 fps-el, ahogy kb ezen a konfigon kell neki és semmi gondja nem volt.
Ez a VPU recovery egyébként pontosan mit is csinál? Elolvastam ccc-ben, de, hogy gyakorlatban hogy néz ez ki, mit csinál pontosan, azt nem tudom.
A kártya egyébként ccc szerint idle-ben 40 fok környékén van, játékok közben pedig 60nál feljebb nem nagyon megy, konkrétan kézzel is tudom fogdosni, tehát, ha nem is mér pontosan a ccc, akkor sem lehet olyan szörnyen forró.Persze ki tudja, hogy neki mi a 'sok'... :)

A chipset-re is azért nem gyanakodnék, mert ugye X másik programnál semmi gondom és nem az ezer éves játékokra gondolok, hanem újabb címek is. Mirrors Egde, Crysis, UT3, új Tomb Raider és persze még sorolhatnám. Szóval vajon miért "csak" ezeknél... ? Egyelőre ez a három program csinálta, de ugye, ha már 3 játéknál tapasztalom, beállításoktól függetlenül, akkor tuti a gép a ludas, és nem a játékok :(

Mindenesetre megpróbálom akkor csökkenteni az áramfelvételt, illetve kölcsöntápot intézni.

Ha még ötlet, javaslat akár nektek vagy bárkinek eszébe jut, azt szívesen fogadom.
Köszi :)

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 3830 / 3850 / 3870 (X2) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.