Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz butcher eu #31266 üzenetére
Igen.
Ezt én is csak akkor tudnám megmondani, ha feltenném a karidra. De úgy rémlik, hogy a régi bios-oddal mentek a RAM-ok magasabb frekin is. Nem jól emléxem? Mod: látom, már írtad.
2D-ben nem lesz gondja, ha meg 3D-ben hibás lenne, flash megint.
Amúgy az én véleményem végeredményben az, hogy a TPU-ról töltsd le legelőször a karid legújabb original bios-át, azt flasheld föl, aztán egy ATT-ban lehet nézni, meddig bírják a RAM-ok és a GPU. Én úgy csináltam. ATT persze nem veszi le a feszt 2D módban, ami növeli a fogyasztást és a melegedést, úgyhogy tesztelés után le is szedtem, de arra jó, hogy megtaláljuk a hardver maximumát, amennyiben az a CCC által engedélyezett beállítások fölött van.Nem, most tényleg a net lassú, fél perc az is, amíg egy hsz elmegy. Azt hiszem, nemsokára le is lépek egy időre.
Megvan: ASUS-nál sem írnak különbséget. Viszont ez a RAM OC akkor is nevetséges. Lehet, hogy tényleg van a biosban valami... De nem a gyors RAM támogatás.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- PlayStation 5 Pro teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest