Hirdetés
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteseed
csendes tag
Sziasztok!
Most szereztem egy gigabite 3850 512MB.
Minden szép és jó, cd-jéről telepítettem, elsőre ment minden. Egyetlen probléma hogy iszonyathangos. Zalman hűtés van rajta, ami állítólag jó lenne, ha nem mene maxon egyfolytában. Próbáltam a riva tunerrel, ami közli, hogy ezen a cuccon még nem volt tesztelve, szedjem le a legújabb verziót. A 2.0.6 van jelenleg, most szedtem le frissen...Azért elindul és 256bit RV 670 (320sp) whit 512 DRR3 memory customize..
Rámegyek, és engedélyezem a fanspeed állítást, újjraindúl.
Beállítom 25% endélyezem. A hardware monitoringon szépen látszik hogy elvben 25 ön megy, gyakorlatban megy tovább úgy 80-90% környékén. Az ati overdrive tesztjénél szokot olyan lenni hogy ha rendesen meghúzom akkor még egy nagyon picivel hangos lesz, de az már a max-a neki.
Felveszem 100%-ra, a grafikon ugrik, a kártya ugyanúgy megy tovább...
Az mind szép és jó, hogy 55C fölé nem megy a hőmérséklet, de 0 terhelés alatt nem kéne ennyire mennie. Így nagyon hangos a többi egységhez képest.Valakinek 5let hogyan lehetne visszavenni a venti fordulatából?
OTAKU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest