Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kariad
senior tag
Hi!
Ati driver telepítésnél ezt írja ki data.size() !=3
Nem tudta telepíteni 0x80040707
Ez meg mitől lehet? Valaki valami okosat?[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Vettem egy Sapphire HD3850-es Silent kártyát és valamiért nem írja ki a hömérséklet adatokat, nem tudjátok mi lehet a gond?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
cbr688
senior tag
én már most várom az x2 árcsökkenését...nyárra már biztos tűrhető ára lesz.kár hogy nincs crossfire sli hybrid,mind1ikből a jelenleginél a jobb tulajdonságot kihasználva.két x2-vel,azért jó lenne,meg egy switch-el,gagyibb játékoknál csak az egyik kari működne,nv támogatott játékoknál az nv...
szép új világ...szerintetek?(talán viccnek elmegy,de ne mondjátok,hogy nincs benne fantázia)[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz VaniliásRönk #13755 üzenetére
Gondolom akkor ezt nem igazán lehet megváltoztatni, de minek csinálnak ilyet egyáltalán én kiváncsi lennék rá hogy mégis hány fokos igy venti nélkül.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Egzee
őstag
Jó igen... Nyárra kijön más, utánna mire annak lemegy az ára addigra más, és így tovább... Ahogy 100rongyba fog fájni ez a kari, megveszem!!! Monnyuk remélem a jelenlegi tápom elbírja majd... Tényleg! Mennyi egy gép fogyasztása 1 vinyóval vga-t és procit leszámítva full load-on hozzávetőlegesen? Mert ha max 50W akkor még a tápom el is bírná... Procim max 125W ez az X2 max 250... De majd kitalálom ezt még én! XD
[ Szerkesztve ]
-
gergo19
aktív tag
Na akkor egy jó hír GX2 3dMark06
Eddig úgy tűnikaz Ati visszaszerezte a trónt. -
Tibord
senior tag
helló
Én mint hozzá nem értő szeretném elmondani a véleményemet.
Jobbak az NV kártyák?
NEM
Bár nekem is az van de ez hamarosan változik
(HD3870x2 ez kell HD3870 ez lesz )
De azt soha ne felejtsük el a tesztek folyamán:
1. Általában a tesztekben átlageredményt írnak le. Ez azért nem valós mert az NV kártyák jóval nagyobb max FPS értéket érnek el, Míg az ATI általában kissebbet de azt stabilan.
2. A ma megjelenő (megjelent) játékok, Főleg a Crysis NV kártyára lett tervezve, írva és optimalizálva.
3. Mint köztudot az NV csal Irjuk csak át az "exe" file-t és mindjárt megtorpan a kicsike.
Na szóval, én nem akartam se leszolni se dicsérni egyik oldalt se.
Szerintem ezért az átlagos teszteket csak óvatosan kezeljük.
Ezek az általam pér hét alatt ismerősöktől, tesztekből, forumokból és nem utolsó sorban saját tapasztalatbó merített kis szösszenet.
Ez csak az én véleményem.Bocs a sok rizsa miatt, ma buktam meg matek szigorlaton, valamin le kell vezetnem a ...
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
Egzee
őstag
Lehetetlen, hogy 14000pont! Az igen szánalmas lenne! Biztosan ráver majd az NV erre is... Akik ennek örülnek, azoknak ált azzal töröm le a lelkesedésüket, hogy ez már itt kopogtat az ajtón, a GX2-ről meg még alig hallottunk...
-
Böcsi
tag
Hali!
Ez az eredmény stabilan már jónak mondható?
Sapp.HD3870:GPU/860;MEM./1351Mhz -
Interceptor
addikt
válasz Tibord #13762 üzenetére
te nagyon elvagy tévedve,pont hogy atin nem jelenít meg effekteket amit az nvidia igen.Lol de birom az ilyeneket fogadok egyik kártyát sem próbáltad még,mert én igen.Normális ember enm béta driverrel tesztel hanem whql-el.Érdekes módon nálam nem csal az nvidia
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Interceptor
addikt
van valami hír erről a 3870X2-ről?úgy volt hogy ma mutatják be
-
Tibord
senior tag
válasz Interceptor #13767 üzenetére
Mint irtam én nem vagyok hozzáértő. Sajnos nem ezzel foglalkozom egész nap
Pedig jó lenne.Pl.:
[link]Nem kötekedni szeretnék. Valószínűleg neked van igazad.
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Interceptor
addikt
válasz Tibord #13770 üzenetére
olvastál valamit és azt fújod erre csak azt tudom mondani nem kell elhinni mindent.Hivatalos dirverekkel nem mer egyik fél sem szarozni,bétáknál megtehetik.Pl volt olyan driver atihoz ahol nem látszódott a vízpára crysisben vagy a havas részen nem volt megfagyva a fegyver stb.Egyébként a GT minden gammában elveri a 3870-et ez van.Az új X2-ben reménykedek hogy jobb lesz a GX2-nél lehet most furán hangzik számodra,de gondolom kitalálod miért szeretném ezt.
-
Tibord
senior tag
válasz Interceptor #13772 üzenetére
Mint írtam is nem vagyok szakértő, de még csak hozzáértő sem.
Én azt mondom amit mint laikus látok és felfogok.
Nem szeretek teszteket villogtatni. Nem hiszek bennük.
Abban hiszek amit látok, és az az hogy a haver aki ezzel foglalkozik (és ért is hozzá(szerintem ) ) most akarja lecserélni a 2db 8800GTX SLI-be kötött kártyáját HD3870-re.
Azért jegyezzük meg hogy ezt a lépését (azért csak befolyásolják az embert a tesztek) én nem igazán értem, de ő tudja, ő dolga, (vagy csak roszul értettem és CF lesz neki. Ez logikusabbnak tűnik)Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
Ati007
őstag
válasz Motion_Blur #13771 üzenetére
hát nem túl meggyözö sajnos, remélem driver miatt
-
gjoe
addikt
3850-es kártyánál érdemes többet kiadni a 512-esért, vagy elég a 256mb??
-
Gaboman
nagyúr
válasz Motion_Blur #13777 üzenetére
Valszeg ez a teszt egy kalap szar,mivel a 3870képest szinte alig lett gyorsabb a tesz alapján.
Érdekes amelyiket én néztem ott elégge elverte a 8800Ultrat is,itt meg kikap szinte minden hol.
Na ezt nem hiszem el.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Doki16 #13753 üzenetére
8.1-es driver ccc-vel egyben, így menni fog
btw, nekem 710/940-en kocogva zárt házban terhelés alatti max 62-63 között ingadozik a maghő, ergo simán jó (bár jól szellőztett házikóm van )
[ Szerkesztve ]
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
r3v0Lut10n
senior tag
1-2 nagyobb textúra igényű játéknál nem árt, meg ha nagy felbontásban >1280x1024 ill. AA és AF-el játszol számíthat pár százalékot, árban minimális különbség, ergo inkább 512est ;)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
pempellini
senior tag
hali
van itt valakinek ASUS 3850 512MB-S karija?
üdv
Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
ttt1
őstag
válasz pempellini #13782 üzenetére
-s az mit takar?
-
Tombi
őstag
nekem pont olyan bvan
-
gergo19
aktív tag
Kicsit kezdek megnyugodni lassan jönnek az új driverek:
"VR-Zone has learned that Radeon display driver 8.45 v1.3 will improve performance and compatibility on the Radeon HD 3870 X2 over the current 8.45 v1.0 driver. The current set of driver is facing performance issues with games right now so benchmarks on this set of drivers are not reflective on the actual gaming performance yet. The new set of driver will be out before 28th January according to AMD. " -
ttt1
őstag
válasz pempellini #13786 üzenetére
Nem nincs rajta hütés, de gondolom 1,1 ns-es , a gpum probáltam 700re huzni a ramot meg aszem 850re igy teljesen stabil , a 750/900-on viszont kikapcsolt a gép(lehet kicsi a tápom hozzá?).De csak probaképp néztem meg, a cpum sajna gyenge hozzá, hogyí kihajtsam alapon is a vgat..
[ Szerkesztve ]
-
pempellini
senior tag
hali
ramok tipusára nem emlékszel véletlenül,mert nekem valami olyan van rajta amit még soha nem hallottam.
3d mark-ban nem jelentkeztek nálad furcsaságok.üdv
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
ttt1
őstag
válasz pempellini #13793 üzenetére
Nem volt vele bajom ,de igazábol megkaptam beraktam azt azóta nem is nézegettem én
-
ballington
addikt
majd lesz, remélhetőleg pár napon belül megkapom
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Tibord
senior tag
válasz Interceptor #13774 üzenetére
Helló
Egy dolgot azért elértem. Végre valaki hozzáértő is válaszolt nekem. Még a végén tanulok valamit
Egy kérdésem lenne.
Mennyivel jobb az HD3870x2 mint a sima szerinted?
Megéri megvenni? (előreláthatólag)
Vagy még lutri a dolog?Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
Tommmmka
senior tag
nem olyan rossz eredmény de a helyedben nem 6.14-es driverrel próbálnám 8.1 lenne a neked való de inkább 7.12
Amúgy viszonyításként: Asrck alivexfire lap 5000+ proci@ 3000mhz 3 giga ram 800mhz ddr2 és his hd 3850 256mb 770/2100-on nálam 9300 pöttyöt kapott. az én eredményem nem egy világmemgváltó, de gondolom a proc vagy a lap hibája mert láttam alacsonyabb amd proci órajeles tesztben is erősebbet, szal csak a lapom maradt vagy estleg h. nem dualban mennek a ramjaim -
Tommmmka
senior tag
válasz Tibord #13798 üzenetére
hát nemtom szerintem ár meg driver függvénye... ATI kártyákkal leginkább a gány driver a probléma. és ugyebár 2 magot nehezebb kezelni mint 1-et. Jó lehet ha nem szállnak el az árral, de szerintem simn 100k felett lesz.
Driver téren elég megnézni a hd3x00 szériát. máig nincs épkézláb driver hozzá dx10-ben (Call of juarez ugyanis ez tekinthető leginkább dx10-nek) ott ati kártyák szépen odavernek az nv-nek ebből látszik h. nem a technológiával van a gond hanem egyszerűen az Ati sosem tudott drivert készíteni. én kb a 8500 radeon óta szívok az ati driverekkel mikor nv kártyám volt az maga volt a kánaán ezekhez képest//driver ügyileg//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest