Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
-
őstag
válasz Sickboy25 #13649 üzenetére
Holnap megpróbálom, ma "borba folytom bánatom"! Nagyon el lettem keseredve, komolyan! Még ha tuningolni akartam volna, akkor azt mondom, OK, nem megy és kész! De én nem értek a tuninghoz, alapon ez szerintem Qrva nagy gáz! Addig is köszi minden tippet és segítséget!
-
commanDOS
senior tag
válasz katt777 #13653 üzenetére
Úgy hallottam ,hogy még az RV670 is megfekszik ott, ahol már értelme lenne az 512mega memóriának...
Sajnos a 3870 durván 57K-ba kerül, a 3850 512 meg 50K környékén van
Nem szívesen rendelnék pestről, drága a futár+ ha gariztatni kell, akkor szívásVagyis bocs, lenne egy gigabyte 3850 512 46-ért...
[ Szerkesztve ]
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
commanDOS
senior tag
Besz@rás...
Most frissült a lista és 37K a 3850 256 és 43k az 512[ Szerkesztve ]
-
commanDOS
senior tag
Passz...
Ezek vannak jelenleg, megpróbálok utánanézni, hogy milyen hűtés van rajtuk.
Viszont ennek most nagyon megörültem, itt számolgatom, hogy hogy tudnék kijönni olcsóbban, erre...ATI RADEON HD 3850 512 MB PCI-E GIGABYTE DDR3
ATI RADEON RX 3850 256 MB PCI-E GIGABYTE
ATI RADEON RX 3850 256 MB PCI-E ASUS
ATI RADEON RX 3850 512 MB PCI-E ASUSKihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
P00By
nagyúr
-
P00By
nagyúr
-
katt777
félisten
válasz commanDOS #13655 üzenetére
46k alatt vettem a 3870-et. És biza', nem fexik meg! És én biza' elmentem érte Pestre (OK, 90% kedvezménnyel 650 Ft volt a vonat), mert felénk 66k-ért lehetett kapni (bocs, rendelni) a legolcsóbban. Elhozták elém a Délibe a karit, garral, számlával, beszámították az 1950XT-t, mit akarhatnék még?
Ha kiszámolod, teljes árú úttal is bő 3 pesti forduló összegével olcsóbban kaptam meg a karit, mint ebben a provinciális, világvégi koszfészekben tehettem volna.
Crysis benchmark 1680x1050-es felbontásban, VH beállításokkal 11,8 FPS. Szóval ne temessük a 3870-et, ha kérhetem![ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
P00By
nagyúr
Hmm a duál ventis asus x2-n 0,8 ns GDDR3-as ram van!
-
ChromeX
addikt
nagyon jól néznek ki ezek az X2esek jól mutatna a házamban egy, ha valaki majd vesz egy fölöset akkor lestoppolom
-
commanDOS
senior tag
válasz Sickboy25 #13676 üzenetére
Bocsi, nem láttam, most néztem meg. Olcsónak olcsó, csak postával/futárral együtt már minimális a különbség, mivel a gigabyte 512mb 3850 helyben 42kiló.
Bár való igaz, hogy a gyengébb hűtéssel. Asus lenne talán egy ezressel drágábban, előfordulhat, hogy az jobb, de még nem tudtam megkérdezni a típust...
Jah igen, lehet, hogy hülye érvek, de nekem jóval egyszerűbb, bevinni az esetlegesen elromlott cuccost a helyi boltba, mint postázgatni pestre+ vissza..
futár ugyan csak egyszeri költség, de ha lehet elkerülném.[ Szerkesztve ]
-
papsZa
tag
válasz Birsinator #13398 üzenetére
Hello,
Eve-Online a játék.
Még régebben volt húzva a proci/mem picit, de akkor elszált egyszer és mindent visszavettem. Azóta nem volt semmi gondja, ezt az egy fekete képernyős dolgot leszámítva.
Nem is írtam volna ide, ha csak sima elszállás/fagyás lett volna. Lehet, hogy túl lihegem és tényleg csak feszültség ingadozás volt a hálózatban, de be kell valljam kicsit betojtam.
15 éve vagyok güzü, de ilyet még nem láttam.. remélem nem is fogok
[ Szerkesztve ]
HP 8710p
-
gmanus
csendes tag
Na végre, 40k alá került a PowerColor HD 3870 PCS 512MB GDDR4 ára!
Holnap én is beállok a "hüdejóakártya de milyen rosszadrivere" csapatba.
Végig olvasva a több mint 3.000 hozzászólást, nem 1 megváltó VGA, de ezért az árért megfelelő.[ Szerkesztve ]
TriplaX
-
tothl
addikt
skacok, tuningbol mi szamit jonak ?
A driverben talalhato ati overclockkal 850/1200 es 3dmark no problem az megfelelo, vagy meg probaljam ? nem probaltam foljebb eleddig -
gmanus
csendes tag
Természetesen nagyker ár és bruttó! Pontosan: 39.094 Huf.
A kiskernél, ha kifogy az előző készlet, akkor + 10%.
Ez az info azoknak érdekes, akik most szeretnének beruházni a kártyára.
1-2 hét várakozás megéri a 10k különbséget. (addigra talán nagyobb tételben érkezik.)[ Szerkesztve ]
TriplaX
-
pempellini
senior tag
hali
srácok lenne egy kérdésem ma sikerült beszereznem egy asus 3850 512mb-os karit ezeknek
nem 730mhz megy a gpu és 1900-on a memória?
mintha ugy hallottam volna.mert a catalist 668 és 828mhz-t ir ki.
válaszotok előre is köszönöm.
üdv
Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
bnss
veterán
-
tothl
addikt
mindenesetre annyit igen, hogy tegnapelott volt nalam egy kek nyakos single slotos sapphire is, azon 073as bios volt, de nem is mertem volna updatelni mert nem referencia nyakos a kari.
Szoval az hangosabb, alapon 43 fokos, viszont nem lehetett huzni szinte egyaltalan. Mar az ati overclock tesztje is failed -et irt kis. Ugy okoskodtam, hogy hatha a sapphire az atomicba taralekolja ezentul a jobb cuccokat ezert masnap vettem egy regi piros fajtat. -
tothl
addikt
mindenesetre annyit igen, hogy tegnapelott volt nalam egy kek nyakos single slotos sapphire is, azon 073as bios volt, de nem is mertem volna updatelni mert nem referencia nyakos a kari.
Szoval az hangosabb, alapon 43 fokos, viszont nem lehetett huzni szinte egyaltalan. Mar az ati overclock tesztje is failed -et irt kis. Ugy okoskodtam, hogy hatha a sapphire az atomicba taralekolja ezentul a jobb cuccokat ezert masnap vettem egy regi piros fajtat. -
Coupe
csendes tag
Erről mit tudni: MSI RX3870-T2D512E-OC
Van valakinek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest