Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Órajelszabályozást nézegetem most. Lehet itt 2D-módban visszavenni akár fesz-t is, mint ATT-ban anno? 3870-nek mennyi a gyári 2D és 3D fesz.-e?
Érdekes az a beállítás, hogy 80%-os ventinél lesz erős a VGA hűtő zaja, 70%-on még semmi.
Az viszont bosszantó, hogy 89% fölött bármit állítok be hűtésre, visszaugrik 89%-ra. Most meg viszont. Kiléptem az ablakból, újra előhívta, és most a 90% is felugrik 100-ra.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
aya
addikt
válasz pempellini #13850 üzenetére
Ramsüni nem fér alá, csupaszon vannak.
Ha ramsünit akarsz alátenni, akkor kell hozzá egy fürész és le kell vágni a sünikböl.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Crytek
nagyúr
Általában a teszteknél pl itt a ph-s teszteknél az adott fps szám az átlagot jelöli vagy a maximumot???
Next PC Upgrade: 2022
-
katt777
félisten
Sikerült úgy beállítanom, hogy 65 fokig sem ment el a GPU hője. Nem is pörgött fel, szép csendben dolgozott. Szép folyamatosan ment az automatikus tuningolás CCC-ben, de 867 MHz-nél lekapcsolt. Ennyi van a GPU-mban? Ez mennyire elfogadható?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
Kris87
aktív tag
válasz katt777 #13855 üzenetére
Amit a ccc beállít, az nem feltétlenül stabil frekvencia, 3dmark06 még általában lemegy vele, de a crysis megfingathatja, vagy a CM Dirt. Nekem 675-ről belőtte magát 760-ra, de játékok alatt beszólt a recovery. Talán a 720-ra tudom azt mondani, hogy stabil, 45 mhz kedvéért meg nem fogom húzni.
-
katt777
félisten
válasz Kris87 #13857 üzenetére
Ezért is vettem vissza 852-re a GPU-t. Mondjuk nekem meg azért nem éri meg így használni, mert Crysis-en nem segít az a +5% (órajel alapján több, de hát ez szint. teszt, ill. a CPU-score-t nem számítom a graf. telj.-hez), a többi játékot meg röhögve elviszi a kari (kivéve ez a feltextúrázott Oblivion, annál még kompromisszumokat kell kötni, ha nem is sokat.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
sziasztok, akkor kérdeznék!
olvastam a riva tunerről részleteket a venti beállitásról, de hogy felismerje ezt a 3870-es atit, módositani kell valamit? mert bár a fan-nál a low level akármit be lehet kapcsolni, de a csúszkát nem lehet megmozditani, az 112%-on áll és mit kell mondjak hangos.....nem tudom miért nem engedi csúsztatni, hátha ti felvilágositatok!
tunninghoz kellene egy kis +ventisebesség, de ati tool vista64 alatt nem műxik, a rivánál meeg igy jártam....
alapból halk, de tunningnál megfő....
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
bajusz15
senior tag
hy
mikor húzom a kártyát a crysis néhány perc játék után megadja magát.
és azt írja ki hogy: Display Driver has stopped and not responding. (vagy valami ilyesmi ) de a lényeget lehet érteni: valami baja van a videókártya driver-jének
a legújabb Catalyst van rajta, sőt még egy hotfix is.
nem tudja valaki hogy mi lehet a baja?? kártyám: HD 3870 OC (powercolor)
válaszokat előre is köszönöm, bajusz -
bajusz15
senior tag
válasz diablo1984 #13861 üzenetére
hello
a csúszkát valószínüleg azért nem tudod mozgatni mert nincs kipipálva a következő:
Enable low-level fan control
ezt pipáld ki és ami kijön ablak ott vagy újraindítod a gépet (reboot) és utánna állítod a csúszkát vagy nyomsz egy detect now-ot és azonnal tudod állítani a venti sebességét.
remélem hogy tudtam segíteni
bővebb infótitt találsz[ Szerkesztve ]
-
Kris87
aktív tag
válasz bajusz15 #13863 üzenetére
De, már írtam másik topikban, hogy mivel az alaplapod tuninggal megy csak 1333 mhz-et, és nem képes fix 100on hagyni a pci-e frekit, hanem 115 mhz-re lövi be, de te még ezt is feljebb húztad, az már így kb 120!-on megy. Az a kártya így meg fog dögleni... Hát ezért nem bírja a tuningot. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
CimbiX
aktív tag
Na vegre eljutottam odaig, hogy par gyors tesztet csinaljak a kicsikevel, egy Powercolor 3850 512MB-vel.
Az eredmenyek lentebb linkelve is, annyit meg azonban csendben hozzateszek, hogy 53c° fölött egyszer sem volt a kartya terheles alatt- ez brutal jo eredmeny sztemAlap orajelek: 720/900
Tuning: 760/10003DMark06 1280 alap: 9702
3DMark06 1280 tuning: 10143
3DMark06 1680 4XAA alap: 6935
3DMark06 1680 4XAA tuning: 7433A ramot tehat ezeken a karikon eleg jol lehet huzni, en meg a magra sem panaszkodom- egyelöre csak eddig probaltam, majd meg biztos kiserletezgetek
Aki egyebkent ebben a kartyaban gondolkozik, annak mindenkeppen tudom ajanlani ;-)
[link]
[link]
[link] -
Zotya23
csendes tag
-
Kris87
aktív tag
válasz rocket #13862 üzenetére
Nemsokat vesz le a 3850-esből a felezett memóriasávszél. Akár 25K-ért is jó vétel lenne annak, aki nem akar sokat rákölteni. Mondhatom azt, hogy a 8600GTS-nek ezzel befellegzett.
Szerk: Bár ha a 8800GS is 30K alatt lesz, akkor nagyot szakít vele az nvidia.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
1280x800-ban minden VH, kivéve: árnyékok és részletességük a minimumon, Crysis játszható. 33 FPS. Nem kell lemondani az ál-dx10-es grafika minden szépségéről.
-
pempellini
senior tag
hali
nemtudjátok az ati overdrive mihez állitja be a skálákat?
volt egy sapphire 3850 256mb -os karim sokkal tovább lehetett huzni a skálát mint a mostani asus 3850 512mb-os nálGigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
-
exor
tag
Hi! VGA vásárlás elött állok, ezen a kettön gondolkozom,
Gigabyte HD3850 256Mb -> 37k
Gigabyte HD3850 512Mb -> 43k
érdemes az 512Mb ért +6k-t kiadni?
(17"lcd 1280x1024ben használnám, föleg játékra) -
gjoe
addikt
Sapphire Radeon HD3870 512MB Sapphire Edition GDDR4, 256bit, 2xDVI, TV-out (PCX)
Ez az edition verzió miben különbözik a normáltól?
A kártya kép szerint ugyanaz és a leírás is, de még az árik is. -
commanDOS
senior tag
Érdekelne engem is, h a dupla memória megéri-e tényleg, általában 1024*768-ba játszok, esetleg 1280*1024 maximum...
[ Szerkesztve ]
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
aya
addikt
Holnap végre meglesz a sapphire 3870 512ddr4
Tapasztalatok a karival?悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
lacka1111
tag
hy all!
hd 3850es karim van. beraktam a gépre, elkezdtem telepíteni a win-t, és észrevettem, hogy tűzforró a videókártya! venti pörög pedig! mi lehet a baj? pls helpLacka
-
lacka1111
tag
-
rétisün
veterán
válasz FefeeX #13897 üzenetére
tegnap már nézegettem a rivatunert, de egy ujrapasztázáson is töröm a fejem valamikor, nincsenek tul jó tapasztalataim a gyári pasztázásról...ilyen ni:
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden ami hőszivattyú
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest