Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok,
Gondoltam megosztom ezt veletek
:
Megelégeltem a Gigabyte nyüszítő ventilátor zaját:
KépAz AMD ventit a 720BE hűtőjéről szedtem, ami 3000rpm-nél is halkabb mint az eredeti ventilátoré
(Egyébként milyen progit tudtok amivel tudnám állítani a fordulatot? - System Fanként üzemel - AODban be tudtom állítani csak a köv. bootnál visszaáll alapbeállításra
)
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok,
Nemrég próbálgattam a kicsikét (GB HD4650 1GB DDR2) nagyobb órajeleken:
És a kezdettbeli 3Dmark06-os 4300pontról ---> 5400ponra ugrott, aminek nagyon örülök
De az volna a kérdésem, hogy a furmark szerint a max hőfoka 70fok volt, ami szerintetek nagy, vagyis farag le az órajelekből? Vagy maradhat?
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni hogy egy 4650es ddr2-es kártyának mennyi a sm2/sm3 pontjai 3dmark06-ban?
Nekem ezek jöttek ki: 3dmark06
A kártyám: Gigabyte hd4650 ddr2 1gb
Reálisak?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- Linux Mint
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest