Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Bocs javítom magam ,kevertelek valakivel

Szóval , igen gyorsabb lesz a ventilátor fordulat száma és csak kis mértékben lesz hangosabb, de szerintem hagyd automata vezérlésen még ha húzni is akarod a kártyát.
"az órajelet 800 és 1050 re huztam fel ami a max ezt bírja?"
Elvileg símán kell birnia ,de ha használod egy kicsit a jobb felső sarokban lévő keresőt akkor sok sok választ fog kapni eredményül ebben a témában.

-
kisza25
félisten
1024-ben valóban elég a 4670 és 1280-ban is, viszont-ha most rászánsz pár+ezrest egy 4830-ra vagy 4770-re a későbbi konfigcserénél,vagy csak procicsere után már kártyát nembiztos,hogy kell cserélned és az erősebb procitól majd előjönnek a vga-bol az ott szunnyadó tartalékok

-
JJános
addikt
-
vviktor1
aktív tag
Amt kimutattunk 3M06-ban kb 500 pont [link] van itt mostmár elég teszt, kicsit nézz vissza, árban viszont alig van eltérés ha jó helyen vásárolsz.
Játékokban nem biztos hogy észrevehető ez, de jó tudni hogy van tartalék, ill. sokkal igényesebb és hangtalan a hűtése annak amit ajánlottam(tunk) -
vviktor1
aktív tag
Passzol a gépedhez, nálam is 76gt-t váltott kb 4x-es a teljesítménye. Az említett játékokhoz még sok is lesz.
Ha teheted a Sapphire gddr4-es verziót válaszd megéri azt a kis plusz pénzt amivel többe kerül. [link] És most hogy megvettem azonnal olcsóbb is lett ahogy látom
Ezen rágódunk itt már pár napja...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flint 2 OFF topik
- Warhammer 40.000
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 8GB DDR4 PC RAM Dimm 2666V Samsung
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest