- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #8085 üzenetére
S-video nem kell, a tv-n van HDMI, nice lcd tv
, csak natív hdmi-s kártyákkal nem akar normálisan működni, kábelre gyanakodtam mert olcsó volt, boltban vettem 1400ft-ért 3 v 5 m-est, elvileg aranyozott csatis...de pl a mostani kis nv kártyával is remekül működik minden, natív hdmi-s atiknál meg restartolni kellett
bios+dos szinten nem is tudtak a tv-re képet adni. Meg ami qrvára zavart, cvsak attól, hogy rádugtama kábelt a hdmi-re, 20W-ot ugrott a gép fogyija, ha be volt kapcsolva a tv, ha nem. Felqrta a 2D-s magasabb órajelekre a kártyákat 1ből, de hogy mért?
szerk: asus 4670-em egy du. erejéig volt, arra cseréltettem a GB-t, mert elegem lett a xarságaiból, de kipróbálni sajnos nem tudtam, mert eladtam, ha azzal is úgy járnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest