Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #7700 üzenetére
Háát, a 9600GT erősebb vagy 10%-al, de szerintem drágább is annyival, ráadásul többet is eszik, és tápcsatlakozóról is szívja a szuflát használat közben.
Nem tudom, igazából attól is függ, hogy mennyi árkülönbséggel vennéd a két kártyát.A 9600GT erősebb, ez nem vitás.
(#7699) Atnhony Eddig nem voltak visszajelzések, hogy bármiféle inkompatibilitási problémák adódtak volna azzal a chipset-el. Szerintem semmi bajuk nincs egymással.
(#7698) -KP-: Én ma 2009.08.24-én nem szívesen adnék ki 17K-t 4670-ért.
Nem rég volt a 4830 20K-ért is kapható. Nagyon megérte az elején a 4670, de azóta erősen süllyedt a többi ATI VGA ára, a 4670 17K-s ára viszont majdnem hogy változatlanul maradt ami számomra kicsit érthetetlen. Ha rám hallgatsz vársz 2-3 hetet, érhetnek még meglepetések.
csak nézegesd a webshopok kínálatait. Ezzel nem azt mondtam, hogy ne vegyél 4670-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest