Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem is gondoltuk hogy csaltál volna
Valószínű a háttérben futó szolgáltatásokban, processzekben, esetleg a driverben kell keresni az eltérést! Vagy lehet az volt a gond, hogy úgyhagytam véletlen bios-ban a surround view-et, ezért az eszközkezelőben még az int. VGA is ott volt, GPU-Z is látta, lehet ez is egy kicsit elvett valahonnét. Néztem a memóriaidőzítéseidet is, pöccre mint az enyém, órajele is, a plusz 200Mhz cpu többletemet oda is számolja a program, de az SM pontjaim kevesebbek. Lehet az is, hogy a 8.10 vs. 9.1 driver lesz az oka! De nem baj ez, most próbáltam ki a GRID-et is pl, ultra beállításokon 2xMSAA-val meg se röccen
Már telepítem a COD5-öt is éppen! Az erősebb játékokkal is ellesz ez, kis kompromisszum a látvány rovására, és rendben is vagyunk. És akkor még a tuningnak neki sem álltam... Ja és ez alig fogyaszt! És hangerőben meg verhetetlen, kizárt hogy van ettől halkabb gyári hűtés, én tényleg nagyon elégedett vagyok vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valószínű a háttérben futó szolgáltatásokban, processzekben, esetleg a driverben kell keresni az eltérést! Vagy lehet az volt a gond, hogy úgyhagytam véletlen bios-ban a surround view-et, ezért az eszközkezelőben még az int. VGA is ott volt, GPU-Z is látta, lehet ez is egy kicsit elvett valahonnét. Néztem a memóriaidőzítéseidet is, pöccre mint az enyém, órajele is, a plusz 200Mhz cpu többletemet oda is számolja a program, de az SM pontjaim kevesebbek. Lehet az is, hogy a 8.10 vs. 9.1 driver lesz az oka! De nem baj ez, most próbáltam ki a GRID-et is pl, ultra beállításokon 2xMSAA-val meg se röccen