Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Hali!
Használd a Válasz gombot mikor valakinek írsz, átláthatóbb így
VNF100 beszerzése még hátravan, viszont szereztem egy HIS 2600XTt amin VNF102 van! Ez abban különbözik a 100astól, hogy szürke színre van eloxálva és csak két hőcsöve van, a VNF100 3jával szemben.
Első körben ezzel fogom letesztelni a karit, állítólag az XTt olyan környezetben ahogy kérted a tesztet, 50°C alatt tartotta. Kicsit kétkedve olvastam ezt, mert nekem anno az S2vel felment az XTm 70°Cig, igaz, tuningolva.
Mindenesetre ha az XTvel elbír, szerintem a 4670el is el kell, majd kiderül. Ha jó vele, VNF100al már biztosan okés, hiszen az komolyabb egy picit.
Amúgy van pár leírás neten túrva 4670+VNF100ról, terhelt állapotban 60-65°Cokat írogatnak. Szerintem tutira elmegy passzívan ha felette van egy házhűtő venti meg pláne..de majd írok eredményeketGh0sT
Érdekes egy megoldás..bár nem zárja ki amit én is írtam, legfeljebb nehezíti ;)Dare2Live
Aggregátornak igazat adok, de tessék egy link, épp bambulom: HIS iSilence
Van ilyen állatságuk is: 4670 iSilence 1GB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest