Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Szerintem simán lecserélheted, 3GHz-es A64 elég neki, s bár a mai játékok 2 magot használnak, a különbség biztosan jóval kisebb, mint a 3650 és a 4670 között.
Ez azt jelenti, hogy gyorsabb lesz a géped a 4670-nel.
Sima A64 3800+ volt és vettem helyette X2 3800+ a 2007-es játékoban szinte semmi gyorsulást nem tapasztaltam, vedd meg majd a 4670-et szerintem. -
Chaser
legenda
Hát figy, ha nekem meglesz esetleg meg tudom nézni, haveromnak LE1620-a van, az is 1 magos, 1 MB L2-vel, csak am2-ben, 3G-t is tudja
De nálam kb 2 hónap múlva esedékes a vásárlás..mindenképp passzívat akarok, ebből nem engedek. Ahogy elnéztem a ventis megoldásokat, egy HP nélküli normálisabb bordának is elégnek kell lennie, akár a GB féle silentpipe 2 v 3, vagy ki tudja hol tart most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest