Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamarel
senior tag
Ezzel vitatkoznék. Nekem 3800+ as van (2 Ghz) és mivel már alap a kétmagos proci kihasználása, nagyon is szépen megy minden. Tft miatt mindenhol 1280*1024, így meg a videókártya nem bírja. Nagyon is jó lesz az a 4670.
Mondjuk nem vagyok vérpistike, hogy mindenféle fps-ben henteljek ész nélkül... -
Chaser
legenda
Nem hinném, azért egyik vga-ból se volt itt 2 hét alatt az összes gyártó kínálata, kínálat meg amúgy nagy, csak nem nálunk...passzívhoz meg gondolom kicsit tesztelgetik, 96gt, 88gt, még ezekből is van passzív, pont ebből ne lenne? Nem hiszem. 4830 az árban azért húzósabb lesz, ha nem is vészesen, d annyival biztos, hogy elgondolkodjon a user, hogy inkább 4850-et vesz, legtöbben sajna tesznek a fogyasztásra. A 4670-nek kell lennie egy igazi alsó-középkategóriás kártyának árban, az itteni induló árát is túl lehet élni, csak ugyi az kellene, hogy gyártónként lenne legalább 3-5 modell, amit kapni is lehet, mint a 3850-ből.
#355 Gyuri27: Passz, majd meglátjuk
Az asus aktív megoldása tetszik, de tesztet még nem láttam róla.szerk: az asus oldalán a memóriánál ddr3 szerepel, nem gddr3, órajelnek 2008mhz effektívet írnak
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- Keresünk dokkolókat
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Jó vicc.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Figy egy bizonyos összegért biztosan csinálnának nékem...
Az asus aktív megoldása tetszik, de tesztet még nem láttam róla.
#1 excellent, csak a hazai kínálat nagyon szegényes
Az első fecske gyorsan megjelent, de a többi nem akar jönni

Igazából a 76GT is sok! Azért akarok 4650-est, csak várok gddr3-as verzióra