- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Red_Bull #144 üzenetére
Nálad valami nagy gebasz volt
Insane mai napig a kedvenc autós játékom, igp-vel fullon tolom, intel g31...haveromnak 690g-s lapja van, ott is full 1280-ban..pedig egy "kicsit" gyengébbek mint egy 26xt.
#150 gerrog: Nem feltétlen drágább, neweggről szoktam nézni az árakat, ott dollárban van az eladás, ft-ra átszámítva kb nálunk is annyiért lehet kapni a cuccokat, ha nagyobb eltérés van valahol, az 1-2 pénzéhes kisker/nagyker manőverje...
-
válasz
Red_Bull #147 üzenetére
A 4670 egy 3850 teljesítményével lesz egy vonalban, csak fele akkora memória sávszéllel. A régebbi játékok azért a 3000 sorozatnak nem jelentenek kihívást, ez biztos, de a 2600 XT-mmel is toltam én Doom3-t, FEAR-t, FarCry HDR-t és társait elég magas beállításaokkal gond nélkül. Én nem leszólni akartalak, csak nekem a 2600 XT és a 8600 GT közötti párhuzamról más tapasztalataim vannak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Red_Bull #144 üzenetére
Játszottam 2600Pro -val (XT órajelen, GDDR3 szal kvázi XT) GTA SA-t a te beállításaidban, 2X-es élsimítást simán vitt, arra már nem emlékszem, hogy 3X-en próbáltam -e. Esetleg megnézhetem, mintha meglenne még a játék.
Postal2-őt is toltam ilyen felbontáson maxra állítva, nem tapasztaltam lassulást.
Mindig friss driver volt a karihoz feltéve? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest