- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
timarsandor
csendes tag
válasz
Töki bácsi #15587 üzenetére
Meg, csak ne cserélj bios-t rajta.
-
timarsandor
csendes tag
válasz
Töki bácsi #15557 üzenetére
Az rpm kijelzés fos, viszont a százalékos jó, azt érdemes nézni, kb 40%-on kéne idle-ben mennie (amit én sokallok, de ez van)...
-
timarsandor
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #15570 üzenetére
Csak a kép lesz sötét, standby-ig nem megy le sosem. Kipróbálom, amit mondasz, bár nem csak F1-ben produkálja a hibát sajnos, hanem pl Chrome-ban böngészés közben is...
Ja, és teljesen rendszertelen, szóval lehet valami a kábeles dologban...
-
timarsandor
csendes tag
Sziasztok!
Előre elnézést kérek mindenkitől, ha már felvetette valaki...
Mostanában előjött egy probléma a kártyámmal (Gigabyte 6850OC), mégpedig az, hogy random elveszti a videokártya a jelet (sötét monitor fogad), aztán pár mp múlva visszajön...
Másnál előfordult-e ilyen probléma? Mindent alapon hajtok a gépemben, pont azért, hogy kiszűrjem a hibaforrást és még így is jönnek a hibák, főleg F1 2011 közben nagyon gáz, hogy be-bepofátlankodik egy signalvesztés...
Még nem próbáltam áttenni egyelőre a kártyát a második számú PCIe x16-os slotba (790FX-es lapom van), valamint még nem próbáltam DVI-D-n kívül más kimeneten hajtani a monitort(LG E2240T), szóval még azok a próbák hátravannak, de szerintem max. a másik PCIe foglalat segítene, mert nem hinném, hogy a csatlakozófelület szórakozik (és nem is a monitor vagy a kábel elvileg...)
Van valakinek hasonló problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Ti AMP Holo 12GB - Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest