Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Zsolti24e
üzenetére
Kiszedtem, szétszedtem, kifútam a port, kiügyeskedtem a "porszőnyeget a rácsról, összeraktam és elindítottam. Annyi a különbség, hogy ugyan nem melegszik annyira (vagy olyan gyorsan) visz foknál halhat most el és nem ont ha kap egy kis terhelést, akkor ugyanúgy megdöglik pár másodpercre. A Far Cry 3-on teszteltem. Olyan 80-85 foknál dögölhet meg most . Mondjuk ez már nem 95 fok, de a léneg ugyanaz. Eseménynaplóban két bejegyzés volt:
A(z) amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
+
"A(z) farcry3_d3d11.exe program (verzió: 0.1.0.1) kommunikációja a Windows rendszerrel megszakadt, ezért a program leállt. A hibával kapcsolatos további információkért ellenőrizze a probléma előzményeit a Műveletközpont vezérlőpulton."Nem is tér vissza. Bosszantó. Pasztát majd szerzek azért. Biztos ami biztos... Meg tesztelem Dx9-ben is.
Edit: azaz csak anyn a különbség ahoyg nézem, hoyg most a memóriás érzékelőt jelzi a sütőprogram:
GPU dioda (MemIO): 95 fok
'nyád. Ha mége gyszer összerakom akkor az "árnyaló" lesz forró? -
-
Beri
addikt
válasz
Zsolti24e
üzenetére
a borda és a gpu illetve bármilyen magról beszélünk nem lehet magasabb a borda aljánál
Pont fordítva. Semmi nem vezet olyan szinten hőt, hogy ne tudd megmérni a különbséget a hűtő és a kupak között.tehát szinte a paszta közvetlen közelében mért eredménynek maximum 10fokkal mert ha magasabb lenne akkor vagy a paszta nem adja át a hőmérsékletet vagy nem csatlakozik rendesen a hűtő a gpu-hoz
Tehát akkor eljutottál oda te is, hogy sikerült rosszul feltenni a hűtőt? -
-
MrM94
addikt
válasz
Zsolti24e
üzenetére
Nekem a volt MSI 6850 emen 85 fok korul mozgott szoval szerintem normalis
ilyen volt
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Látom szerkesztve lett közben.