Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
OddMan
üzenetére
Most vettem. Szerintem hallhatatlan 50% ventillátorig, a fölé meg nem nagyon megy, ha automatán hagyod. 55%-tól kihallatszik, de e felett meg nem nő a hűtőteljesítmény, tehát házin se érdemes mást beállítani.
Alapon 70 fok fölé nem nagyon megy (csak furmarkban), ha húzod, akkor persze más a helyzet.
Vaporixem nem volt, Asterixet használok

-
DoxaM
aktív tag
-
polonic
félisten
válasz
OddMan
üzenetére
Az RBE-vel lehet a gond. Nem jól olvashatja vagy mentheti vissza a biost.
De már régebben is előjött ez valakinél, hogy bios módosítás után kékhalál történik.
Egyelőre ez felejtős.
Majd talán akkor lesz jó, ha egyszer frissítik az RBE-t. De az meg ki tudja, mikor lesz. . . -
keke69
őstag
válasz
OddMan
üzenetére
ITT van róla a hivatalos link és a kompatibilitási lista is!
A hűtőt itt vettem a PH-n.
Alapjáraton fix 2000 körüli a fordulata,de így nekem hangosnak tünt így visszavettem a fordulatát 1400-ra itt viszont már csendesnek mondható.De mint láthattad lecseréltem rajta a ventilátorokat.De eredeti ventilátorral is ha jól emlékszem IDLE:kb 35fok LOAD:kb 56fok természetesen venti szabályzás mellett!Csak furmark alatt ment 60 fok fölé de ott is max 3-4 fokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

driver, túlhajtás,stb.De mivel alapon is kilép..így erre nem tudok gondolni..max a driver.Volt fent 10.10 preview driver meg 11.9 beta asszem...hogy lehet fullra legyalulni. aztán normálisat újra tenni?Szerintem az lesz a gond :S