Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON-T
aktív tag
válasz
beresa963
üzenetére
Nekem 2db EAH 6870/2Di2S/1G van a gepbe. A "sleepmodos" hiban kivul mas bajom nincs vele.Kb ez a hiba arrol szol, hogy sleep mod utan az egyik kartya gpu/mem 3d-s orajelen megy.
De ez volt 2 db 6850 el is. Szerintem ez valami driver hiba.Kulon kulon kulon viszik az 1000/1150mhz-et fesz emeles nelkul, viszont egybe nem szeretik, meg 1.225-el sem.. de ez nem is erdekel.
A hutese megfelelo, bar ketsegtelen h duplan jobban melegednek egy picivel, de ez gondolom a szellozes hatekonysaganak csokkenese miatt van.
Tehat vegulis en is ajanlom.1 Tanacs: mindenkeppen teszteld ha referencia karit veszel a huttojet, mert nalam volt olyan h 30-35% os ventilatorfordulat mellett enyhen hallhato volt egy olyan hang mintha valamihez hozzaerne. yakuza.tora kolleganak is volt ilyen problemaja. Igaz sapphire referencia karival.
-
Montesantos
senior tag
válasz
beresa963
üzenetére
Szia!
Nekem egy Asus EAH 6870/2Di2S/1G van a gépembe, eddig rossz tapasztalatom nem volt vele. A játékok alatt 60-62 fokig megy fel a hőmérséklet (Crysis, Cod2, Dragon Age mind max grafikával, elsimítással)
Talán a venti hangja egy kicsit lehetne csendesebb Gondolom nagyobb teljesítmény erősebb hűtés kell rá. (előtte asus 5770 volt venne az csendesebb)
A gépemem semmi nincs húzva, nem is pártolom.
Ezt a kártyát csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő