Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON-T
aktív tag
van nalam egyebkent meg 2 db 6850 is. egy BBA ES meg egy sapphire. a BBA sokkal igenyesebb .Viszont melegebb a slave slotba mint a sapphire primaryban szoval valahol jogos.
DE meg igy is huvosebbek mint a 6870.
DE igazatok van, kinek mi tetszik. NEkem volt par ref karim es mindig "hangosabban" hasznaltam jateknal -
LEON-T
aktív tag
válasz yakuza.tora #6394 üzenetére
milyen marka? referencia?
-
LEON-T
aktív tag
válasz beresa963 #6467 üzenetére
Nekem 2db EAH 6870/2Di2S/1G van a gepbe. A "sleepmodos" hiban kivul mas bajom nincs vele.Kb ez a hiba arrol szol, hogy sleep mod utan az egyik kartya gpu/mem 3d-s orajelen megy.
De ez volt 2 db 6850 el is. Szerintem ez valami driver hiba.Kulon kulon kulon viszik az 1000/1150mhz-et fesz emeles nelkul, viszont egybe nem szeretik, meg 1.225-el sem.. de ez nem is erdekel.
A hutese megfelelo, bar ketsegtelen h duplan jobban melegednek egy picivel, de ez gondolom a szellozes hatekonysaganak csokkenese miatt van.
Tehat vegulis en is ajanlom.1 Tanacs: mindenkeppen teszteld ha referencia karit veszel a huttojet, mert nalam volt olyan h 30-35% os ventilatorfordulat mellett enyhen hallhato volt egy olyan hang mintha valamihez hozzaerne. yakuza.tora kolleganak is volt ilyen problemaja. Igaz sapphire referencia karival.
-
LEON-T
aktív tag
válasz yakuza.tora #6520 üzenetére
Gratula, es hogy hogy beerositettel?
-
LEON-T
aktív tag
válasz yakuza.tora #6546 üzenetére
Szep munka ... na es hogy muzsikal? Termetre szep darab, de nalad nem hiszem h gond haf hazban
-
LEON-T
aktív tag
válasz Montesantos #6675 üzenetére
Nekem is annyi , bar neha ha kedve tartja a 2. kartya 100/300 on megy
nem tudom mi alapjan csinalja -
LEON-T
aktív tag
AMD Catalyst 11.4 Early Preview Win7/Vista x86/x64: [link]
-
LEON-T
aktív tag
Hmm erdekes tutorial.
Nem tudom mukodik e. -
LEON-T
aktív tag
Vallalkozo szellemu egyeneknek uj RBE....
[ Szerkesztve ]
-
LEON-T
aktív tag
TRixxx 3.0.5 beta ha ez a problemad. ha mas akkor bocsi
-
LEON-T
aktív tag
-
LEON-T
aktív tag
válasz alibaba78 #7713 üzenetére
Igy van, majd meglatjuk, de en jobbra szamitok mint 5850nel Mar csak azert is mert mint irtam VRM nel lattam mar 100+ fokot a 5850nel hasonlo korulmenyeknel mint ami pl most van, de 6870nel meg kozel sem
Termeszetesen szamit az, h mennyire szellozik jol az ember szamitogephaza
Egyebkent pl 6850 Toxic ra "referencia" jellegu hutest raktak ha jol tudom -
LEON-T
aktív tag
MSi AfterBurner 2.2 beta 1 [link]
-
LEON-T
aktív tag
Na a Crysis2 is megvolt. OSzinten nem Cf rendszerre talaltak ki. Sok a hiba. MAx grafikan nekem elegge szaggatott utcai jeleneteknel, Ugy hogy ahogy egyesek csinaltak Randeon Pro-val Biosock beallitassal jatszottam. A tobbivel reszevel nem volt gond.
Sajnos valahol kezdem azt erezni h a Cf rendszer nem kifizetodo,.... De meg optimista vagyok -
LEON-T
aktív tag
válasz alibaba78 #10725 üzenetére
nagyon koszi a linket, de gondolom ez ua mint a guru 3ds RC5 .
Proba cseresznye .Csodallom, hogy te meg nem durrantal be a CF-re.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest