- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én nem akarom sértegetni a döntésed,de Asrock a részemről kizárva.....Nem,nem abban a tévhitben élek,hogy a márka még mindig szar.Konkrétan a lapodról is hallottam már,hogy a G.Skill meg Patriot ramokat nem szereti meg olvastam már,hogy 5870 CF-el random fagyott 2D-be...(nem táp hiba nem OC nem Windows,nem Bios...). A lényeg,hogy ugyanaz a konfig csak egy Giga X58A-UD3R-el azóta is vígan megy.Most ha Giga lapot veszem alapul akkor az 55K+egy i7 930 67K+6GB Corsair 1600MHz-es ram 42K=165eFT...namost az én kis konfigom ezen része 90Eft be van...szerintem azért a Quadom nem annyiva lassabb,mint amennyivel olcsóbb
-
zseko
veterán
Csak azért nem fogok venni NV karit, mert hejde tuningolható. Mint írtam, _nem_ érdekel a tuning, akár lehet, akár nem. Eddig egyébként mindig antituningos termékeket fogtam ki
és a legutóbbi 3850 előtt csak nv kártyáim voltak. De nem szimpatikus sem a cég, sem a politikája (lásd PhysX, MafiaII) Nem azt mondom hogy rossz, sőt, látom hogy jópár tekintetben erősebb, akár csak az Intel az AMD-nél. Ám mivel (majdnem) egy ATI-AMD fan vagyok, így nem veszek NV-t
Ha max beállításokkal nem megy a játék, akkor lejjebb veszem a beállításokat, ennyi
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Felőlem lehet venni gyárilag tuningolt terméket. Sosem voltam ellene ... magamnak nem vennék, de ez az én saját döntésem, és elfogadom más nézőpontját is. Nem is azért írtam le a mondandóm, mert nem vállal a gyártó a termékre garanciát. Csak azt akartam mondani, hogy a termék fejlesztője nem viccből állítja be azokat a paramétereket, amiket beállít, pontosan kitesztelik, hogy milyen értékeken nevezhető a rendszer annyira stabilnak, hogy azt az OEM partnerek elfogadják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Disney+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- MSI RTX 3070 8GB GAMING X TRIO - eladó!
- MSI Gaming X 1060 6GB // Frissen pasztázva
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest