Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
rocket:
Ezt most te sem gondoltad komolyan, mert akkor sírok a röhögéstől. AMD nagyon is tud a hibáról, hiszen ez nem egyedi és mind az kiderült régebben, hogy nem csak egy márkánál fordult elő. 4 millió+1 ember küldött már levelet, most én minek küldjek?Kérlek ne oszd már be az időmet és ne személyeskedjünk mert ennek nem a fórumon a helye.
Ha ölbe tett kézzel várnám, hogy megoldódjon, akkor nem jöttem volna fel ide sem.
Először is Te kezdted a lekezelő stílust, én meg ugyanúgy reagáltam rá.A felháborodásom az elején nem Nektek, hanem az AMD ellen szólt, de ezt mindeni magára vette valamiért, amit nem értek. Ha így jött le, akkor elnézést!
Egyedül egy bajom van a kártyával: nem működik megfelelően. Ezt szerettem volna megtudni avval, hogy kérdeztem. Erre jön a lecseszés hogy mi a sz@rt írogatok ide. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Windows 11
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest