Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Vasinger! #3138 üzenetére
"Még mindig nem az a célom, hogy tájékoztassam a céget a hibáról"
Ja ertem mar, olbe tett kezzel varod varazscsapasra megoldodjon a problema.
"hanem azt kérdeztem a kedves fórumozóktól, hogy várható e valami fejlemény ezzel kapcsolatban a jövőben."
Hulye kerdesre csak hulyeseget lehet valaszolni.
Honnan tudja itt barki is mi varhato a jovoben?"Milyen alaplapi BIOS-ról és W7-ről beszélsz? Mi köze ennek hozzá? Ha kicserélem a VGA-t megoldódik a probléma."
Ez nem jelenti azt a problemat nem okozhatja amit fentebb irtam.
Na majd talan jovoheten mar okosabbak leszunk, egyelore legyen eleg ennyi.Tudod nekem nincs problemam, megis irtam tobb helyre is az itt masok altal leirt problemak alapjan, es az ugy halad elorefele, de mivel nincs konkretum meg, igy nem tudok irni semmi konkretat.
Mondjuk ez az ovoda ami megy itt (tisztelet a kiveteleknek), elgondolkodtat foglalkozzak-e vele tovabb, vagy sz@rjak ra magasrol, es inkabb ne is olvassam a topikot.#3139: Hagyd a fenebe, egyszer a teliszunetnek is vege lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Legion RTX 5090-es gép kerestetik
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest