Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
petyus_
üzenetére
Én a Toxicról tudok nyilatkozni de ha jól emlékszem itt egy fórumtárs azt írta , hogy "kb" a hűtő mindegyik egy kutya, sőt elvileg én a 6870es ref hűtőjét kaptam ha minden igaz..de cáfoljatok meg mert nem biztos ez.
Alapon "picit" magasabb az átlagnál nyáron 40-45, terhelve viszont az istennek nem menne 70 fölé még extrém tuning esetében sem és több órás nyúzás alatt sem.Átlagba egyébként jóval alatta is marad 60-65.Ventinek lesz hangja arra számolj.Én egy "custom" megoldást alkalmaztam tehát én állítottam be milyen hőfokon mennyit forogjon a venti.Játék alatt annyira nem zavaró, de van akit ez kellemetlenül érint.Idle ben nincs hangja ahogy szerintem egyiknek sem.
Hűtőcserét meg én nem szorgalmaznám , igen vissza lehet tenni a gyárit és le tudod gariztatni ha bármi lenne..csak a szervízesek se hülyék és simán "beleköthetnek" aztán nesze neked gari, user fail miatt.
Szerk: ilyeneket néznek pl hogy roppan a csavar amikor kicsavarják vagy sem..(vicces de ez így van!!) Én mondjuk soha semmi körülmények között nem nyúlok bele új és még garis dologba.Pont ezek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- Projektor topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- Msi Geforce RTX Gaming X Trio
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi