Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
gulupeti
üzenetére
No offense, de én sosem értettem azt, amit például te is csinálsz. Összeállítottál egy gépet, amit tuningolsz is, amitől értelemszerűen megnövekedett a fogyasztása és a zajszintje is a gépednek és akkor most a videokártyádat inkább járatnád kisebb fordulaton hajtott ventillátorokkal, csak hogy ne legyen hangosabb? Önmagában a tuninggal nincs bajom, bár vga-hoz nem nyúlnék, de ha már tuningol az ember, akkor ne foglalkozzon a zajszinttel, inkább maradjon "egészséges" a gépe, minthogy egy kicsit halkabb legyen szvsz.
Ha a fogyasztás csökkentése lenne a célja ennek, az megintcsak szemben áll a proci és a ramok tuningolásával és egy egyvga-s rendszernél nem is beszélhetünk nagy különbségről árban a fogyasztásnál. Nekem 4.4GHz-en hajtott procival az utolsó 3 hónapban kicsivel többet fogyaztott a gépem konnektorból, mint 4 ezer magyar forint, amiben sok játék és tuning miatti stabilitásteszt volt. (Teljes gép + monitor + modem + 2 router + 5 ülső hdd + hangfalszett + asztali lámpa tartozik bele)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest