Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyira nem vagyok elvetemült tuningos én sem. Csak ésszerű határokon belül szoktam az efféle dolgokat művelni. Az E8400-nál is be van kapcsolva az energiagazdálkodás, tehát csak akkor megy jobban, ha kell. Javarészt internetezek, filmezek, ilyenkor főleg elvárom, hogy csendes legyen egy gép. A videókártyánál is szintén ezt szeretném elérni, ha nem kell a kraft legyen csendben és minél kevesebbet fogyasszon, ha viszont úgy adódik és játszani támad kedvem, akkor is legyen azért a hangja az elviselhető tartományban. Úgy gondolom, hogy a csendesebb üzem megéri azt a + 10 foknyi hőmérséklettöbbletet, főleg ha ez az érték még a teljesen normális kategóriába tartozik. Az adott helyzetben legoptimálisabb, számomra legmegfelelőbb hang/fogyasztás/teljesítmény elérése a cél. Szerintem sokan mások is így vannak ezzel.
Bár tudom, hogy összességében nem olyan nagy összegekről van szó, valamennyit bizonyára számít, hogy csak akkor hajtja az ember a gépet, amikor arra valóban szükség is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmgyűjtés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- A rend őrei
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest