Hirdetés
- Ketogén étrend
- gerner1
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
No, Sanyi, kezdünk összeszokni az Asus-szal. Nem megy továbbra sem az Afterburner-ben az overvoltage, viszont megy a SmartDoctor-ban. Egye kutya, úgy vagyok vele, monitorozni meg tudok a GPU-Z-ben, ha annyira akarok.
Viszont meglett a microlagg forrása nálam a GTA 4-nél. Ha fent van a telepítésre ajánlott GamerOSD. akkor lassú a betöltés és irtó sok lagg jelentkezik, főleg irányváltásokkor. Leszedtem valami Isteni szikra hatására és élvezhető lett ismét a GTA 4. Már már kezdtem visszasírni a GTX 460-at, HD 5850-et - de kopp-kopp - jónak tűnik a dolog.
Később majd tesztelgetek, gyári hűtővel ebben a hirtelen melegben 990/1200-on nyaggatom, de ment már 1000/1200-on is. Az AC TT Pro lefogató projekt pedig kezdetét vette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Star Trek
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest