Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi5i
aktív tag
válasz ALONSO11 #19551 üzenetére
- Ha nem vetted ki, akkor szerintem nem fújtad át a port a kártyán keresztül a slotba.
- Esetleg mozgasd meg a dolgokat, vga-t vedd ki, majd tedd vissza, nézd meg mennyire poros a bordája annak is - ha már akkor nem vetted ki.- Kérdeztem már, de akkor én is újra beírva megkérdezem: ha bios-ban kiszeded a logó mutatását, akkor mi történik, ugyanúgy zöld paca?
- Valamint írtak többen is már, mindent kipróbáltál? -
HabyRolika
tag
abban még tudtok segíteni hogy melyik lenne a legideálisabb catalyst ?
Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
miresz
veterán
válasz HabyRolika #19555 üzenetére
A legújabb. Megvan a kártya?
-
törölt tag
válasz HabyRolika #19555 üzenetére
12.2 preview
-
HabyRolika
tag
válasz miresz #19556 üzenetére
megám végre
most örül a fejem
11.11-et adtak hozzá gyárilag a CD-n de én nekem 11.12-es van ezt használtam a 4850-hez is ami ismét visszakerült immár sokadjára a dobozába tartalékként[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz HabyRolika #19558 üzenetére
grat hozzá, örülhetsz is, jó kis kari az
a hivatalos 12.1-et nyugodtan felteheted (linkelte miresz honnan), semmi gond nincs vele.miresz: grat az avatarhoz
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
HabyRolika
tag
válasz zoleeno1 #19559 üzenetére
a CAP-ot is szedjem le hozzá?
jah és ilyen játékok vannak fent Call Of Duty összes Crysis összes BF3 NFS Hot Pursuit 2010 NFS The Run. Gondolom az MW3 és BF3 kivételével mehet mindegyik 1920x1080-ba max-on nem?!
[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
válasz ALONSO11 #19553 üzenetére
Boot dolgok környékén talán, de lásd kivel van dolgod, már csak klikkelned kell a manuálho'. Ebben benne kell legyen.
-
Gaboman
nagyúr
válasz HabyRolika #19560 üzenetére
BF3 és MW3 is mehet FullHDba vele.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
polonic
félisten
CAP cfx profilokat tartalmaz.
Akkor szedd le egy gpu-val, ha külön ki van emelve a CAP leírásánál, hogy egy gpu-nál is javít, gyorsít valamit és az az játék konkrétan téged is érint.
-
zoleeno1
veterán
próbáld ki, én mw3-at és bf3-at is ultrán toltam, fullhd-ban, teljesen élvezhető volt és laggmentes. Néha 1-1, 1-2mp-es akadás, de télleg elenyészően. Crysis 2-t is ultrán toltam, hihgres packkal, fullhd-ben és 27-35 körül volt az fps-em. Nem túl sok, de single-hez szerintem elég
-
HabyRolika
tag
válasz zoleeno1 #19565 üzenetére
mérni mivel tudom játék közben a kihasználtságot illetve az FPS-t? MSI Afterburner fent van nekem de nem engedi kirakni a képernyőre az FPS számot meg semmit sem csak a hőfokot mutatja! 2.10-es verzió
akkor a procim is elég neki elvileg 3.6-on régebben azt mondtátok hogy igen!
Multizni ilyenekkel nem ülünk le mert a haveri társaságban nekem van a "legkomolyabb" konfigom....MOHAA,COD,Half Life,UT '2003 '2004 ezek mennek
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
válasz polonic #19564 üzenetére
ajaj az még bőven odébb van hogy én vegyek még egy ilyet erre is majd 2 hónapig spóroltam, mindig volt valami apróság ami közbejött meg akkor már táp is mert a Cfx-hez gondolom már nagyon lepkefing az 500-as FSP
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz HabyRolika #19566 üzenetére
Pedig afterburnerrel tudod, csak be kell állítani a beállítások, monitoring fülön, hogy miket írjon ki. Amit ki akarsz iratni játék közben, annál pipáld ki a "Show in on-screen display-t"-t. Ezután a sima MSI afterb ikon mellett megjelenik 1 új ikon, "MSI On-Screen Display server" néven. Nálam az így van beállítva: [link] így működni fog
de van 1 apró kis progi is, ami csak az fps-t írja ki, ha úgy tetszik: Fraps 3.4.7
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz HabyRolika #19571 üzenetére
az a lényeg nincs mit
-
RetepNyaraB
veterán
válasz HabyRolika #19571 üzenetére
A 2.20-as béta pedig jelzi mennyi vramot nyel be éppen a játék. Hasznos!
Nekem amúgy a Crysis széria alatt nem hajlandó működni, a fene érti miért.
Ott marad a Fraps...Egyébként hosszú és aktív játéktechnikai randalírozás után kijelenthetem, hogy a q9550-em, meg a HD6870 néhány kivételtől eltekintve alap órajelen is elég játékhoz (single üzemmódban) fullHD csutka beállításokkal...
Az esetek többségében sok áramot spórolsz vele"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
nihill
őstag
Engem üldöz a sors vagy nem tudom mi lehet, de a csíkozó Giga 6750 kártyáról becserélt Sapphire 6790 is elkezdett csíkozni szűk 2 hónap után
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
válasz zoleeno1 #19565 üzenetére
igazad volt! MW3-ban egy kicsit több olyan 30-38 FPS-t kapok de a BF3-ban 26-35 FPS-t kapok és had ne mondjam mennyivel élvezetesebb a játék a 4850 512MB DDR3 256-bit után ISTENKIRÁLY
miresz: igazad volt az NFS Run az igen beszaggat néha de a Hot Pursuit 2010-en nem vettem észre és bőven játszottam (izzasztottam) a kártyát mert reggel fél 6-ig nyomtam vegyesbe mindent viszont azt vettem észre hogy a CoD4 MW-ig az összes résznél az Afterburner által kimonitorozott eredmény az FIX 60.1 FPS se több se kevesebb csak a kihasználtságon vannak változások: CoD 1 46 fok és max 27% kihasználtság míg a Cod 2 már 49-50fok és kb 38-40% kihasználtság de az FPS minden esetben 60.1!!!!! ez valami gond lehet vagy teljesen tökéletes?!
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz HabyRolika #19575 üzenetére
Cod4 fix 60 fps teljesen tökéletes, mivel be van kapcsolva a vsync. A monitorod max képfrissítése ezek szerint 60hz, a vsync pedig pont erre van. Annyira lövi be a játékban az fps számát, amennyit a monitorod tud, mivel ez a legoptimálisabb Kicsit konyhanyelven, de ez a lényeg Ha esetleg tudja a monitorod a 75hz-et, pl moddolt driver-el, akkor 75-re fel lehet tornázni, de teljesen felesleges, mert nem igazán vennél észre különbséget. 75hz filmeknél jön jól, a vízszintes judder miatt, de sajna az átlag tft monitorok nem tudják Én ezért is vettem DELL U2311H-t, többek között, mert ez igen Használd egészséggel, jö kis kari ez
nihill: mikor és hogyan csíkoz? képet esetleg tudsz feldobni róla?
[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
válasz zoleeno1 #19576 üzenetére
akkor azért nem is használja ki teljesen a VGA-t igaz ha jól értem, mert minek menjen 100%-on amikor kb 40% is elég neki a legjobb teljesítményhez?! Így a fogyasztása sem akkor gondolom én.
És nem kell aggódni egészségemre fog válniBad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
nihill
őstag
válasz zoleeno1 #19576 üzenetére
Tegnap óta ilyeket csinál néha: [link]
A boltban megbeszéltem hogy cserébe ráfizetek egy 6850-re.
Mondjuk érdekes lesz a gyengusz procim mellett, a 6790 is a már majdnem fullra járatta, de szerintem ez még épp bele fog férni hogy ne legyenek limitesek a játékok.Ja igen azt még észre vettem, hogy a 100/840Mhz GPU sebesség mellett néha 775-re is rávált. Ilyen eddig nem volt, legalábbis csak most tűnt fel nekem.
Futtattam a nemrég linkelt stressz tesztet is, de 700 hiba után leállítottam...[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz HabyRolika #19577 üzenetére
persze, ha vsync off lenne se nagyon menne feljebb, az a régebbi játék csak ennyire mozgatja meg ezt a vga-t
nihill: Nem akarlak elkeseríteni, de ez a kép alapján is Vram hibának tűnik megint, valamint ha hibát írt a teszt, akkor szinte biztos mehet vissza gariba. Nem tudom volt e más rajtad kívül, de szerintem te vagy az első a topikban, akinek vram hibás sapphire-t sikerült kifogni... balcseresznye... azért ha van rá lehetőséged próbáld ki 1 másik konfigban is.
-
zuzu000
őstag
Van olyan win7 gadget, ami jó 6xxx-es kártyákhoz? GPU meter, observer nem ismerte fel a grafikus adpatert.
-
Z10N
veterán
válasz csucsbicep #19411 üzenetére
Egy FurMark1.92 stabilitas tesztet tudnal csinalni (Burn In Benchmark, 1920x1080, 15 min) ezeken a beallitasokon c:1090/m:1250, 1274mV es mondanal egy hofokot? Illetve alapfeszultsegen 1150mV meddig birja az GPU az orajelet es mekkora a homerseklet? Udv.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
zuzu000
őstag
ennyit mutat
Ezt találtam legújabbnak, az 1.1-es.[ Szerkesztve ]
-
Bryan65
tag
válasz zuzu000 #19584 üzenetére
Radeon Hd 6800-as sorozatú kártyákra csak a 3.7-es verzió számú observer a jó,telepítés után csak akkor működik ha az addig telepített összes verziót uninstallal leveszed,majd telepíted a leírt verziót és működni fog. Küldök egy linket innen letöltheted az uninstall programot majd a 3.7 verziót:http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/gpu-observer-sidebar-gadget
You'll never walk alone
-
Bryan65
tag
válasz zuzu000 #19590 üzenetére
Kicsit hosszabban nem rég vettem kb 1 hete egy MSI R6850-es cyclone 1gb power edition oc kártyát,előtte gtx460 nvidia volt,nekem sem működött ez a kis progi,sok sok olvasás fórum,topic,kb 3 nap elmagyarázták ha egyetlen egy dll fájl is marad a régi installációból már nem mükszik ezért kell az unistall,megadták hogy hová települ user\felhasználó név\app data\local\microsoft\windows\sidebar\gadgets\observer ezt csak most fejből ha nem itt van bocsi,én próbáltam törölni a fájlokat de egy dll mindig maradt nem engedte sehogy letörölni a régi verziót.Ezért feltelepítettem az összeset ami fent volt a gépemen eddig,majd levettem unistallal ellenőriztem hogy van e maradék,és install az új,és azóta működik,ez a története remélem tudtam segíteni.
You'll never walk alone
-
Lucifer6280
aktív tag
Hello!
Erről mi a véleményetek, esetleg a hűtésről tudtok-e valamit mondani?
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Lucifer6280 #19593 üzenetére
Attól függ, mennyiért...
Amúgy a dual heatpipe variáns a nyerő. De nem vagyok benne biztos, hogy gyorsabb a 480GTX-nél...
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz RetepNyaraB #19594 üzenetére
HEHE
Nem nekem lesz Amúgy 39K ipon-ba
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Lucifer6280 #19593 üzenetére
Inkább vedd ezt helyette: [link]
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz csucsbicep #19596 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget. Sapphire lesz.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Most rendeltem egy ilyen VGA-t.
Igazából Vapor X vagy referencia lett volna a jó, de az egész országban alig van 6870-es főleg nem Vapor X.
Ha jól olvasom, akkor ez a Flex annyival tud többet mint a többi 6870, hogy 3 monitor dugható rá. Nálam csak egy lesz, 1680*1050 felbontással. Remélem elég lesz a kártya alá a q9300 CPU.
Ha megjön a kártya és ki akarom cserélni a mostani 5770-t, akkor a hardver eltávolítása mellett a catalyst-ot is lepucoljam driver sweeperrel, vagy az maradhat?
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz ZozzHUN #19599 üzenetére
Soha életemben nem pucoltam le, hanem felülírtam az előzőt. Without any problem...
Jah, mégis Nvidia és ATI között félúton. De azt is uninstallal.
cpu elég, de ha meghúzod kb 3 Ghz-ig, még jobb.
Ezek a hűtők pedig jobbak a referenciánál, tehát no para.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest