Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz miresz #20054 üzenetére
Értem, Akkor elég szépen muzsikál! Grat hozzá.
Viszont ami most érdekelne. tudom hogy nagy memória igénye van, rosszul van optimalizálva meg még sok minden de a GTA 4 alatt nem tudod hogy szuperálhat?150W a + fogyasztásod akkor és ezt hogy bírja a HX650? Nekem is ilyen muzsikál egyenlőre 1 kártya alatt.
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
törölt tag
válasz csucsbicep #20102 üzenetére
1440x900-ra minek tuning? bőven elég az erő, ami benne, sőt, sok is. mondjuk gyári OC-s, 775 MHz-ről egy brutálisan kemény 790 MHz-re van húzva.
(#20100) zoleeno1: hátizé, ez számítástechnika. én semmin se lepődök meg.
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz #19617792 #20105 üzenetére
pffff, na ja... én táp-deszka kombóval szívtam nemrég, FSP Hexa 500 ciripelt mint állat a P8P67 lapommal. Másik ugyanilyen lappal meg se nyikkan, azóta is tökéletesen működik. Mint ahogy a CTG-500 sem az enyémmel, ami most van... de ez ilyen
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Blue@X
senior tag
Na meglett az új VGA (használt Sapphire 6870 1GB-os verzió, 4 hónapos, André PH!-s kollegától), így hamarosan ráengedek pár tesztet és játékot lássuk hogy szuperál a kicsike (nVidia 7600GT-t váltja)
-
Blue@X
senior tag
válasz Alister71 #20109 üzenetére
Kb már 5 éve a 7600GT-t használom, volt egy 1,5 éves kihagyásom a játékos életmódból, most tértem vissza, s látván a mai játékhelyzetet időszerűnek éreztem a fejlesztést.
A konfig a következő:ASUS P8H61 alaplap
Core i3 2100 processzor
2x2GB Kingston HyperX
600W-os Powerlogic tápEz hajtja meg az 1440x900 felbontású monitort. Később még egy SSD (idővel egy FullHD-s monitor is) beszerzését is megejtek, így lesz teljes a konfig.
-
miresz
veterán
válasz ViiiiktorOC #20101 üzenetére
GTA4-et nem próbáltam mert nem a szívem csücske a játék,de sajnos az egy konzol átirat,és ettől ilyen fos.
A HX 650 bírni fogja bőven ne aggódj. -
El Kebir
őstag
válasz Blue@X #20114 üzenetére
Úgyse túl jó, régebbi nonename tápegységeket veszélyes új kihivások elé állítani, mert lehet, hogy leverik a lécet és visznek mindent magukkal, már annak is örülni lehet, hogy hiba nélkül megy ott ahol eddig volt. (szerintem minimum érdeklődj utána a tápszakiknál, hogy mennyire "veszélyes" az a tápegység, mielőtt az új konfigot rábízod...)
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Béka 3
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy sapphire hd6850.
Tegnap nem volt semmi baja , de ahogy most reggel bekapcsoltam elkezdett csikózódni, de most már jó. Arra gondoltam mivel 500w táp kell és én egy 450 w használok aminek a márkája m-tech úgy tudom elég gyengécske ez lehet a baj vagy vga van valami ? -
Béka 3
tag
Oké
Köszönöm a segítséget mindenkitől !
-
Andris837
senior tag
-
Andris837
senior tag
Tegnap játék közben is teszteltem a giga kártyát. Nem volt valami bizalomgerjesztő amit tapasztaltam. Dirt3-al játszottam és azt vettem észre, hogy amikor ütközök pl. fával, akkor mintha csíkozódna a kép. Lehet, hog ez mondjuk a játék hibája, nem tudom. Csak zavart.
1680*1050, full graf.
Amikor kiléptem akkor a win is fura volt. Betűk "élessége" pl.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
válasz csucsbicep #20137 üzenetére
Ohh, akkor nagyon szépen köszönöm, megnyugodtam.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Béka 3
tag
Nem talált semmilyen hibát VMT program.
-
nihill
őstag
válasz Béka 3 #20143 üzenetére
Amikor csíkoz, mondjuk egy ablakon belül, akkor ha mozgatod az ablakot akkor a csíkozott tartalommal együtt mozog? Vagy csak simán rácsíkoz a képre, és bármit csinálsz ugyan ott maradnak a csíkok/pöttyök?
Azt a 450-es mercury tápot viszont sürgősen cseréld le, mielőtt eldurrantja a 6850-ed. Jó esetben a harmadát tudja mint ami rá van írva, de még annyit se. Egy 400-as FSP megeszi reggelire.
-
westcoastog
veterán
x3 720be 3,3ghz-n elégséges lesz-e egy 6850-hez 1680x1050-es felbontáson?
avagy kihajcsaje?(#20148) miresz
nem is terveztem.
Akkor jó ha elég hozzá.[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz westcoastog #20147 üzenetére
Szerintem nagy átlagban elég. Mondjuk BF3-azni ne akarj multiban fullon vele.
[ Szerkesztve ]
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Hasonló kérdésem lenne mint westcoastog kollégának. Nekem az 720BE alapon megy 2,8GHz-en. Ez a procc elég a 6870-hez, vagy nagyon gyengus? Esetleg meg kellene húzni, meg bekapcsolni a 4. magot is?
[ Szerkesztve ]
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest