Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz westcoastog #20299 üzenetére
hát... nagyon off, mert van itt pár ember akinek éppen szerencséje volt gigával (mint ahogy nekem is, eddig legalábbis, de attól még látom és tapasztalom mi a szitu) és ettől már szuper gyártó lett (ami régen igaz is volt), de szvsz gigának nem csak az órajelekhez nem volna szabad nyúlnia mostanság, hanem unblock VGA-hoz
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
-
zoleeno1
veterán
válasz westcoastog #20305 üzenetére
AMD/ATI-nek az összes ref. karit a sapphire gyártja, a többiek csak ráragasztják a saját matricájukat
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
NovaBlue
aktív tag
válasz RetepNyaraB #20307 üzenetére
Bocs,hogy nem linkeltem be,én el tudtam olvasni visszamenőleg több száz HSZ-t hogy megtudjam milyen kártyát lenne érdemes venni/nem venni,más miért nem tud akár csak 50-et is visszaolvasni?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz NovaBlue #20308 üzenetére
Eh nem engedi szerkeszteni már
Nem Téged bosszantalak (vagyis nem nagyon )
csak van, akinek hamar kell valami info és akkor nem olvasgat, hanem kérdez. Nekem meg megvolt a link. Ennyi..."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
janika24
csendes tag
válasz RetepNyaraB #20309 üzenetére
Köszönöm szépen!
Gigabyte P55A-UD3, Intel Core i5-750, Coolermaster Hyper TX3, Sapphire HD 6870, Corsair CX430
-
zozyk
addikt
Hello
Lenne egy kérdésem...
Adott egy MSI 6850,és az AIDA ilyen értékeket ír:
KépEz normális?
Nem 128 GB/s-nek kéne lennie?Én nem értek hozzá,csak érdeklődök...
Üdv:zozyk
-
janika24
csendes tag
A kockásodás a vram hiba miatt van, vagy rossz driver?
Gigabyte P55A-UD3, Intel Core i5-750, Coolermaster Hyper TX3, Sapphire HD 6870, Corsair CX430
-
Andris837
senior tag
válasz janika24 #20315 üzenetére
Ha van még rá garancia - bár gondolom van - akkor vidd vissza a boltba. Ki fogják cserélni. Igaz lehet ez a folyamat több lesz mint egy hónap és simán adhatnak még egy rosszat. Nekem a harmadik lett jó.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
-
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Nekem is giga 3 ventis oc 6870-m van, már több mint 1 éve, teljesen hiba mentes, nekem a nyákra az van írva, hogy rev. 1.0. Kiváncsi lennék, hogy akinek hibás, annak mi van írva. A pci-exp. érintkezők fölött van az írás. Én most túlhajtva használom (970/1105), és így is tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
janika24
csendes tag
Adok neki még egy esélyt újra rakom az egész rendszert, hátha. Nekem azt a 2 óra telepítést megéri hogy jó legyen.
-
Alister71
nagyúr
válasz janika24 #20320 üzenetére
Nem fog tőle megjavulni. Én legutóbb egy gyári hibás vga miatt 3x raktam fel XP-t, Vistát és Vin7-et, sőt még lapot is cseréltem alatta. ami nem volt gond, mert a régi P31-es amúgy se ért semmit, de nem lett jó. Másnap visszavittem, és kicserélték.
Meg legalább 1 évre való drivert felraktam rá próbaképp, a hiba maradt.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Andris837
senior tag
válasz janika24 #20320 üzenetére
Nem lesz jó. Én próbáltam már. Sőt.. Linuxot is próbáltam, de ott már a telepítés elején szétesett a kép. Szerintem reménytelen, de minden esetre sok sikert!
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
-
Dani_kp
addikt
Akkor örüljön neki, hogy ennyivel megoldódott a probléma. De kérdéses, hogy meddig fogja húzni a kártya. Bár ha szerencséje van, akkor pont nem egy szart fogott ki. De ha még is bedöglik egy idő után, akkor is van rá még 2 év gari, mert a giga 3 évet vállal a termékeire ha jól tudom...
#20331 zolisx4 : HD7xxx-es szériánál tartunk, szerintem pont nem érdekli őket az 1 évvel ezelőtt kiadott kártyák hibája. Illetve sokkal nagyobb költség visszahívni az összes kérdéses 68xx-es kártyát, mint ha cserélgetik gariban az éppen rosszat, amit visszaküldtek nekik.
Azért nekik sem mindegy, hogy pl. kicserélik mind a 3 000 000-t amit eladtak, vagy pedig, csak azt a 2 000 000 rosszat, amit visszaküldtek.[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
törölt tag
VRAM-hiba-szerű hibákat produkálhat egy 6850, ha alacsony jelzett GPU hő ellenére melege van?
-
zolisx4
őstag
válasz csucsbicep #20335 üzenetére
Nézelődtem a neten de nem találtam infót hogy mennyit gyárthattak le ,a kártyákból ,és azt sem találtam sehol hogy csinálják -e még ,de nem hallottam hogy le álltak a gyártással
EarL 007
Igazából az a gond hogy nem is tudod a pontos hőmérsékletet ,ugye a memóriát nem méri semmi ,tudtommal nem .
De volt olyan kártyám ami hidegen szemetelt kockázott mikor meleg lett abba hagyta ,de végül meghalt teljesen[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #20339 üzenetére
naja, a tápventi mellett már kb. nem oszt, nem szoroz. ma már nem látok neki operálni, majd holnap.
[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
válasz #19617792 #20338 üzenetére
Igen mert a Gpu-z is csak a Gpu 3 ismeretlen pontját méri magáról a kártyáról pontos infó nincs .
A gpu lehet 60 fokos a VRAM meg 80 fokos ,a VRM feszültség szabályozó modul meg 90 fokos is lehet ,
Ezek csak hasra ütés szerű számok de közeli lehet a valósághoz .///Krisz\\\
Köszi az infótDani_kp
Akkor szerintem még érdekelni kellene őket hiába van itt a 7xxx széria .[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz zolisx4 #20337 üzenetére
Az egyik 7000-es szériával kapcsolatos tesztben/hírben írták, hogy a 7000-es széria felfutásával párhuzamosan építik le a 6000-es széria gyártását, de most még gyártják.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
csucsbicep
nagyúr
válasz ///Krisz\\\ #20342 üzenetére
Én is, úgy emlékszem. Talán csak a Caymant nem gyártják.
-
Dani_kp
addikt
Ezt én is tudom, de ez csak egy példa volt, amit nem kell készpénznek venni .
zolisx4: igen valószínű, hogy készül, de a megjelenés után 3-4 hónappal kezdték megadni magukat és ha akkor nem foglalkoztak vele, akkor 1 év után pláne nem fognak.
Gariba küldik vissza és szépen cserélgetik ki.https://ingatlan.com/33821564
-
-
janika24
csendes tag
Kipróbáltam legalább 4 driverrel sehogy nem jó. Csak úgy támadnak a kockák. Írtam is az eladónak. Cseréli szerencsére!
Gigabytehoz belehet húzni még egy hibás karit...Gigabyte P55A-UD3, Intel Core i5-750, Coolermaster Hyper TX3, Sapphire HD 6870, Corsair CX430
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Véletlenszerű kékhalált és újraindulást okozhat a vga?
"Hardware malfunction, your system has halted"
-
huby80
senior tag
Sziasztok !!
Nem tudja valaki , hogy a TRIXX- progiba miért csak 1200-ig lehet huzni a gpu voltot?
Shappire 6850 2gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás