Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19301) belinho válasza lsc (#19300) üzenetére


belinho
senior tag

Gondolom ha már toxic, meg vapor-x,akkor még jobbnak is kellene lennie a tesztben szereplőnek a simától nemde?

(#19302) lizRRR


lizRRR
őstag

Hali

Gyerekek , adott egy GIGABYTE WIND FORCE-es 6870 1 GB , de nem tudok adni neki + feszt már be pipáltam azt a szart MSI AFTERBURNER-nél , de hiába.
Help!

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#19303) lsc válasza belinho (#19301) üzenetére


lsc
nagyúr

Gondolni lehet, csak nem így van. Az a téglahűtés nem a legjobb.

Az élet kegyetlen .

(#19304) byZsolt válasza lizRRR (#19302) üzenetére


byZsolt
tag

lehet olyan bios van rajta, hogy nem engedi.

mindek akarod elfüstölni... :DDD

[ Szerkesztve ]

Ez Itt a .....

(#19305) lizRRR válasza byZsolt (#19304) üzenetére


lizRRR
őstag

Tudsz 1 normális bios-t hozzá?

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#19306) miresz válasza belinho (#19299) üzenetére


miresz
veterán

Akkor tessék: Asus EAH6870 DC/2DI2S/1GD5 Itt a 3 év garancia. És ha már ennyiren teszt függő vagy akkor hasonlítgas: XFX 6870 BE VS ASUS 6870 DCu

(#19307) diegho válasza miresz (#19306) üzenetére


diegho
nagyúr

idézet a linkelt xfx tesztből.

With the large dual fan cooling system included with this card, I would expect that the cooling capacities far exceed that of the stock cooler in both temperatures and noise pollution. In this case, those expectations are both met as the XFX HD 6870 Black Edition card gives eight degrees cooler temperatures under load at stock which is impressive given the fact that I couldn’t even hear the fans when I put my ear right next to the card. Even at 100%, the card's noise level is nothing next to the behemoth stock fans that adorn most graphics cards these days and the temperatures are still very competitive.

Még annyit, hogy létezhetnek hibás vezérlésű darabok, amikor boltos voltam én is kaptam a nagykerben olyan kártyát, amin egyszerűen nem ment a ventiszabályzás (Galaxy 8800GT), természetesen azonnal cseréltük. Nálam a kártya jelenleg a 20-22 fokos szobában 30fok idle, minden ventim a házban minimumra szabályozva. Load nem szoktam nézni a hőfokokat, de úgy emlékszem 70-80 között volt szőrös fánk alatt, de akkor már hallottam némi hangot felőle. Viszonyításképpen a Sapphire 5770-hez, ami már 50%-on ordított ég és föld a különbség. Ennek olyan 60% körül jön meg a hangja és 100%-os ventik mellett is halkabb, mint a Sapphire volt egy sima szőrös fánk alatt 66% ventivel. Senkit nem akarok rábeszélni az XFX-re, de nekem olcsóbb volt, mint a Sapphire, +1 év garancia, kaptam Dirt3-at és rövidebb, mint az Asus, ami néhány házba nem fér el, nálam éppen elfért volna, de nem kockáztattam.

[ Szerkesztve ]

(#19308) belinho válasza lsc (#19303) üzenetére


belinho
senior tag

Tehát akkor a Sapphire rosszabb hűtést tesz a csúcskategóriás kártyájára a TOXIC-ra, mint az általad linkelt simára.

(#19309) lsc válasza belinho (#19308) üzenetére


lsc
nagyúr

Zajosabbat, ennyi.

Ráadásul mint említettem az ajánlott kártya nincs a tesztben, az meg hogy következtetek a toxic alapján nem valami független tesztre valló dolog. Lehet mismásolni, csak így nem az igazi.

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#19310) byZsolt válasza lizRRR (#19305) üzenetére


byZsolt
tag

szia.
csak egy tipp volt, hátha érdemes biost válltoztatni, és akkor menne a dolog, de mondom ez csak egy tipp.

Ez Itt a .....

(#19311) miresz válasza diegho (#19307) üzenetére


miresz
veterán

Ezáltal jóval melegebb is load,főleg húzva.A személyes tapasztalatok nem azt mutatták,hogy halkabb lenne,mert load,pl furmark,3Dmark11,szépen felhangosodott,és jobban melegedett,mint a Shappire,vagy az Asus. Arról nem is beszélve,hogy a minősége,összeszerelésileg,anyagok használatában a nyomába sem ér egyiknek sem a felsoroltak közül. (pl.azok a ventillátorok nem tudom meddig lesznek rajt enyire "halkak")

[ Szerkesztve ]

(#19312) Gaboman


Gaboman
nagyúr

Sapphire nagyon jó, volt Gigabyte OCm is, hangosabb, melegebb volt mint a Sapphire.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#19313) diegho válasza miresz (#19311) üzenetére


diegho
nagyúr

Majd kiderül, nálam 4 hónapja megy, volt egyszer egy ilyen érdekes hangja, de megoldódott, talán a venti kábele ért hozzá a venti egyik lapátjához, nem tudom, szétszedés és összerakás után eltűnt. Ha netán szarakodna, akkor megy vissza az XFX-nek, mivel a supportot értesítettem a hangról (3 hónapja lehetett), ő tanácsukra szedtem szét, ha utána is lett volna a hang, cserélték volna. Nincs vele semmi bajom eddig, amíg kijönnek az új szériákból a hasonló teljesítményt adó, de kevesebbet fogyasztó kártyák, addig tartom meg, utána meg csere.

(#19314) belinho válasza miresz (#19306) üzenetére


belinho
senior tag

Jobb lett volna ha megint csendben maradsz,mert már megint magad alatt vágod a fát!

Az XFX 6870BE tesztben idle stock, load stock, idle overclock is jobb az xfx mint a sapphire 6870, egyedül load oveclock jobb. vagyis 3:1!

Az asus 6870-es tesztet meg nem tudom minek linkelted abban nincs mit hasonlítgatni, mert nem egyszerre készültek, az asus a a hideg januárban az xfx meg a meleg májusban, hiába csinálta ugyanaz az oldal a tesztet, nem azonos körülmények között készültek.

(#19315) miresz válasza belinho (#19314) üzenetére


miresz
veterán

:DDD Inkább szerintem te maradj csendben ezentúl. Akkor én visszanézzem itt a topicban hányan ajánlották pl a Sapphire-t,vagy mondhatnék más márkát is (Gigát kivéve)és hányan az XFX-et? Segítek az XFX-et kb 2-en. Biztos én és a többiek vagyunk hülyék,akik ajánljuk,te pedig okos. :K Ne haragudj,de továbbra is nincs benn az ajánlott kategóriában nálam az XFX,személyes tapasztalatok alapján. :(

[ Szerkesztve ]

(#19316) diegho válasza miresz (#19315) üzenetére


diegho
nagyúr

Pár hónapja még a Sapphire volt az isten nálad, mégis Asusod van, pár hónapja még itt bizonygattad, hogy majd a Bulldozer mennyire agyonveri az összes SB procit és hú hogy mennyivel jobb lesz, a sok hülye inteles majd cserélgetni fog stb, aztán mi lett belőle? Egy drága, sokat fogyasztó kacat, ahogy előre meg lett mondva. Szóval hol is a hitelesség? ;)

ps.: tudom, mindenre van magyarázat, de kit érdekel a magyarázkodás? Ettől függetlenül természetesen jó a Sapphire, Asus, MSI, ezt senki nem vonja kétségbe, de az XFX sem szar, ez van.

[ Szerkesztve ]

(#19317) miresz válasza diegho (#19316) üzenetére


miresz
veterán

Hát ez ismét egy okos hozzászólás volt tőled köszönjük diegho troll :R Képzeld sapphire-m sosem volt saját,tehát keversz valakivel,most is a sapphire-t ajánlom első sorban,legfőképp az ára miatt. A kis 2500K-dal meg simán partiban van egy 8120,mint árban ja nem a szandi drágább. Mint stock,mint pedig overclock is hozta a teljesítményét.De erről kérdezz a szandy topicban mert volt már személyes teszt is a 2 proci közt.

Ui: "tudom, mindenre van magyarázat, de kit érdekel a magyarázkodás? Ettől függetlenül természetesen jó a Sapphire, Asus, MSI, ezt senki nem vonja kétségbe, de az XFX sem szar, ez van."

Ez így van senki sem mondta,hogy szar,én személy szerint nem ajánlom.

[ Szerkesztve ]

(#19318) diegho válasza miresz (#19317) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem hinném, hogy kettőnk közül én trollkodnám tele ezt a fórumot, hiszen még a saját magad által linkelt teszttel is az állításaidat cáfolod meg. Továbbra is nyitott a kérdés: hol is a hitelesség a szavaidban?

ps.: a lenéző kis megjegyzéseidet pedig olyannak tartogasd, akinél betalálnak ;)

(#19319) miresz válasza diegho (#19318) üzenetére


miresz
veterán

Nálad betalált. ;) Lenéző meg nem én voltam. Ha neked a segítség trollkodás,akkor igazad van.Te úgy is olyan sokat segítettél már ebben a topicban(is).Ha kicsit figyelmesebben olvasnál akkor rájönnél,hogy butaságot mondasz, a linkelt tesztel azt akartam szemléltetni,hogy load húzva melegebb mint a társai. A hitelesség a te szavaidban nem lelhető fel, lásd más topicock. De ez nem ide tartozik.

Részemről off vége,és peace. :)

[ Szerkesztve ]

(#19320) diegho válasza miresz (#19319) üzenetére


diegho
nagyúr

Tudom, hogy a load húzva értékeit akarod bizonyítani, de továbbra is nem igaz amit állítasz. 3fok eltérés van ugyebár azonos hőmérsékleti körülmények között, no de milyen órajelen? Segítsek?
XFX: 1005/1245
Sapphire: 974/1170

A kérdés még mindig adott: hol van a hitelesség, ha egy olyan teszttel akarsz valamit bizonyítani, amit el sem olvastál, csak megnéztél pár grafikont?

Nem kell rá válaszolni, most már tényleg felesleges a magyarázkodás :R

(#19321) miresz válasza diegho (#19320) üzenetére


miresz
veterán

Az az igazság,ha visszaolvasol akkor rájössz,hogy mindegyik kártya megfordult már a gépemben,és arra alapozok,amit itt tapasztaltam,míg te teszteket olvasgatsz. Itt a hitelesség.

Nem kell rá válaszolni, most már tényleg felesleges a magyarázkodás. :R

(#19322) #19617792 válasza miresz (#19321) üzenetére


#19617792
törölt tag

mitől lenne hitelesebb egy user tesztje, mint akármilyen más oldal tesztje? ugyanúgy tesztelik, legfeljebb más konfigban... so wut?

(#19323) miresz válasza #19617792 (#19322) üzenetére


miresz
veterán

Senkinek nem kell elhinnie amit írok,én csak a tapasztalataimat írom le,+ha valaki kérdez leírom neki a véleményem,tapasztalataim alapján.(lásd sok Giga vásárló aki megkérdezett,mégis Gigát vett,és hibás volt a kártya)Mindenki azt vesz amit akar. XFX-et a népnek. ha ezt akartátok hallani tőlem. :R

[ Szerkesztve ]

(#19324) #19617792 válasza miresz (#19323) üzenetére


#19617792
törölt tag

én még véletlenül sem akartam kihozni azt, hogy XFX powa. arra akartam utalni, hogy van a te teszted/tapasztalatod, ami az oldalak egyes tesztjeinek szögegyenest az ellentéte. namármost akkor itt jogosan lehet kérdezni, hogy akkor most te teszted/tapasztalatod rossz, vagy a tesztoldalaké. az addig oké, hogy van tapasztalat, teszt, vélemény stb. de nem kéne lehurrogni azt, aki mást állít. az meg kb. egyértelmű, hogy 6870-esek között a Sapphire a legjobb (persze a nem refek között).

(#19325) lsc


lsc
nagyúr

Jól elvagytok, csak még mindig az a gond hogy az ajánlott sapphire még most sem szerepel a tesztben, így elég nehéz összehasonlítani. Nekem volt olyanom, piszok csendes, a hatékonysággal sincs baj, 80 fok fölé semmivel nem tudtam vinni és annál a hőfoknál is csendes. A többit nem ismerem személyesen, azért nem mondok róluk semmit.

Az élet kegyetlen .

(#19326) Gaboman válasza diegho (#19320) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Azért azt tegyük hozzá hogy nem tudom melyik Sapphire kártyát tesztelték ott, de nálam 22 fokos szobában Idle: 36 fokos a kártya 950/1100on szemben a tesztben 45 fokkal.
Kombustorral mérve 1920x1080 8xAA mellett 99%os kihasználtságnál volt 72fokos maximum.
Az ott mért sapphire meg 900/1050 mellett 83 fokos, biztos hogy nem ugyanerről a Sapphire kártyáról van szó.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#19327) diegho válasza lsc (#19325) üzenetére


diegho
nagyúr

Így van. Nem szerepel a tesztben az a Sapphire amiről szó van, egyetlen teszt van, amiben szerepel a Sapphire amiről szó van, a Gigabyte és az Asus is, valamint az XFX is, de az csak 6850-es teszt. [link] Mivel ugyanaz a hűtés van a 6850 és 6870 kártyákon, ezért ez a teszt mérvadó lehet a hang és melegedés összevetésére és itt már tényleg be lehet fejezni az egészet. Én ez alapján választottam az XFX-et, mert itt hőkamerával is megnézték, hogy mi mennyire melegszik, azonosak a körülmények, azonos időben készültek, nincsenek hónapok a 2 teszt között. Én ezt tartom egyedül hitelesnek és itt az XFX nem szerepel rosszul, egy átlagos teljesítményt hoz. Mivel itthon a 6850 és a 6870 között, amikor én venni akartam volt 3000ft különbség, utóbbi lett a választásom. Eredetileg Asus-t akartam, de mivel kb fél centin múlott, hogy befér a házamba, elvetettem az ötletet, mert az is lehet, hogy befér, az is, hogy nem.

[ Szerkesztve ]

(#19328) lsc válasza diegho (#19327) üzenetére


lsc
nagyúr

A hűtés lehet ugyanaz, de a 70-es egy kicsit jobban fűt alá, ez sem mérvadó.

Az élet kegyetlen .

(#19329) miresz válasza #19617792 (#19324) üzenetére


miresz
veterán

Nem hurrogtam le senkit az egész XFX kontra többi kártya beszélgetés ebből indult ki,pedig csak az igazat írtam le.

(#19327) diegho: Már nem merek neked írni sem. :DDD ,de nem ugyan az a hűtésük. csak ol egy példa az Asus 6850-en 2 hő cső van míg a 6870-en 3db+még jóval nagyobb a hűtőborda is.

[ Szerkesztve ]

(#19330) diegho válasza lsc (#19328) üzenetére


diegho
nagyúr

Igen jobban fűt, de itt látható, hogy melyik hűtés mire képes a 6850-en, természetesen amelyik halk és jól hűt, az a 6870-en is hasonlóan fog teljesíteni, nem is tudom pontosan mennyi a különbség, talán 20W. Engem egyetlen dolog tántorított el a Sapphire-tól, az pedig a hőkamerás kép, az a közel 100fok eléggé kiábrándító.

(#19331) Gaboman válasza diegho (#19330) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Hagyjátok már abba ezt a baromságot amit csináltok, beszéltek itt össze, vissza, melyik milyen jó úgy hogy közben nincs is a kezedben a másik kártya.
Odaadom az egyik Sapphiromat hogy leteszteld milyen meleg is.
Vagy Kombusztorral csinálj 950/1100on 1920x1080 8xAA mellett stabilitás tesztet 6 percig, az ott megjelenő maximum hőmérsékletet meg írd le.

[ Szerkesztve ]

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#19332) diegho válasza miresz (#19329) üzenetére


diegho
nagyúr

Lehet nekem írni nyugodtan. Az előbbivel az volt a bajom, hogy a tesztet sem olvastad el, amivel érveltél. Sehol nem írtam, hogy a Sapphire nem jobb, mint az XFX, sőt elismertem, hogy szerintem a Sapphire, MSI, Asus talán a 3 legjobb, de az XFX sem szar ettől, szerintem a Gigabyte előtt van (manapság minden téren szinte minden gyártó előttük van, pedig 5 éve még...).

Gaboman és hogyan is lenne mérvadó egy 2 teljesen különböző helyen, különböző körülmények között készített teszt? Tuningolt tesztet pedig sosem fogok készíteni, ha több teljesítmény kell szimplán veszek erősebbet. Az viszont tényleg hülyeség, hogy olyan dolgon vagy felháborodva, amiben egyetértünk. Nem is értem!

[ Szerkesztve ]

(#19333) Killerlaca


Killerlaca
senior tag

Sziasztok

Érdeklődnék, hogy mennyi a max hőfok ami még normális egy sapphire 6870-es kártyának?

Köszönöm

Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W

(#19334) sakal83 válasza diegho (#19332) üzenetére


sakal83
addikt

A sapphire hd68XX is jó - akár a többi, kiv a giga- csak az a két év gari bizony nem jó :(

Az a kétventis XFX-el egy gond lehet, az, hogy két venti van rajta. Akinek volt már kétventis az tudja. Halkabb, mint az egyventis. Aki tagadja, az gondoljon bele egy kicsit, hogy a kettő nem egyenlő eggyel - könnyebb légszállítás, kisebb fordulat- , csak sajnos kétszer akkora az esély, hogy az egyik zörögni fog egy idő után. Nekem két darab kétventis (nem 68XX) vga-m is ezért ment vissza gariba 5-6 hónap után.

Volt szerencsém egy Sapphire HD5850 Extremehez, amelyen ilyen hűtő volt, mint amilyen a ti ajánlásotokban, hát megdöbbentem mert hangja az nem volt.

[ Szerkesztve ]

(#19335) Gaboman válasza diegho (#19332) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Te meg amit miresz műveltek azon vagyok felháborodva, fejezzétek már be a gyerekes hülyeséget.
A tuning teszt pedig nem azért lett készítve mert húzva akarom használni a kártyát, csak a hőfokok végett, de ők biztos nem rosszabb konfiggal tesztelték mint az enyém.

sakal83 Ez sem igaz, ott volt a Gigabyte OC kártyám a maga 3 ventis változatával.
Kisebb ventilátorok, nagyobb fordulatok, hangosabb volt, hőmérsékletre sem volt jobb.

Killerlaca:
Kombustorral nálam 72 fokos volt, az teljesen normális.
Játékok alatt 60-65fok fölé nem igazán megy.

[ Szerkesztve ]

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#19336) Killerlaca válasza Gaboman (#19335) üzenetére


Killerlaca
senior tag

Köszönöm

Hát nekem felmegy 79 ig battlefield 3 alatt de a venti még csak 33% on megy.
Elvileg automatikusan kéne állítania nem?
A 3ventis giga sokkal hangosabb és nekem az nem is vette magaát 40%alá vissza így mindig lehetett hallani.

Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W

(#19337) Gaboman válasza Killerlaca (#19336) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Igen automatikusan kellene emelni a fordulatot, nézd meg Afterburnerben nincs e véletlen manualra állítva a szabályzás.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#19338) Killerlaca válasza Gaboman (#19337) üzenetére


Killerlaca
senior tag

Érdekes mert a Trixx-ben automatic-ra van állítva ugy 33% nál nem viszi feljebb át tettem custom-ra így meg egyből működik.
De automata modban is kéne neki nem?

Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W

(#19339) #21346560 válasza Killerlaca (#19338) üzenetére


#21346560
törölt tag

Nézd meg a grafikont. Valószínűleg azon a hőfokon 33%-ra van állítva...

(#19340) Turbolada II


Turbolada II
őstag

A Sapphire Toxicról annyit hogy 30% fordulat fölött eléggé hangos, de legalább jól hűt. Idle: 38 fok 20% rpm=nulla hang, játék 33-35% rpm=van hangja 72 fok, furmark 80 fok 38-40% rpm=zajos.

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#19341) csucsbicep válasza Turbolada II (#19340) üzenetére


csucsbicep
nagyúr

Mivel 6870 ref hűtő van rajta, legalábbis arra hajaz.

[ Szerkesztve ]

(#19342) Spam123


Spam123
tag

Üdv.!

6850-hez Win7 x64-hez melyik a legstabilabb driver jelenleg? Sok helyről hallani, hogy 12.1 eléggé sokat hibázik.

Melyiket érdemes felrakni?

(#19343) polonic válasza Spam123 (#19342) üzenetére


polonic
félisten

12.1-et. Semmi baj vele, ahogy a többivel sem volt.

(#19344) keke69 válasza polonic (#19343) üzenetére


keke69
őstag

ERRE véletlenül nem tudod a választ? :R

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#19345) Alastair' válasza Spam123 (#19342) üzenetére


Alastair'
nagyúr

klikk

keke69: nálam is ilyen. Töltsd le a komplett csomagot, és szedd ki a pipákat, ha csak a driver kell. :F

[ Szerkesztve ]

Alister from Hell

(#19346) keke69 válasza Alastair' (#19345) üzenetére


keke69
őstag

Én mindig csak a drivert teszem fel!
Köszönöm a választ!

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#19347) Spam123


Spam123
tag

Most 2 ember 2 különböző drivert javasolt :)

Akkor most a 12.2. prev vagy 12.1? :)

(#19348) Alastair' válasza Spam123 (#19347) üzenetére


Alastair'
nagyúr

Nekem a 11.10 tavaly szétcseszte az egész windowst, jó pár játék szétfagyott, haveromnál szintén. Én azóta nem rakom fel a whql-t, csak a preview drivereket, mert azokkal még nem volt gondom.
Ezt sem raktam most fel, ettől függetlenül, lehet jó.

Alister from Hell

(#19349) belinho válasza Turbolada II (#19340) üzenetére


belinho
senior tag

Mekkora vita volt itt erről tegnap, ezért le fogják harapni a fejedet a Sapphire tulajok!
Én már tegnap dél körül feladtam, de azért látom ,hogy van még becsületes Sapphire tulaj, aki vállalja a véleményét.
És ugye ez egy toxic, ami a vapor kamrás hűtést alkalmazza, amibe a Sapphire annyi időt,pénzt, marketinget ölt, szóval ilyen hűtő van a premium kategóriás toxic,atomic,vapor-x kártyákon amire a Sapphire írja hogy:

"SAPPHIRE’s World leading Vapor-X technology not only allows the card to run as much as 15 degrees C cooler** and 10dB quieter** than the standard model"
Low noise is generally sought after in modern PC systems, so SAPPHIRE has already introduced a special family of graphics products using Vapor-X technology, known as the Vapor-X Series. This family is aimed at the discerning user who wants low noise and high reliability, but does not want to pay the premium for the specialist faster memory and overclocking capability of the ATOMIC and TOXIC models targeted at the enthusiast user..

Szóval ha még mindig nekem akarjátok megmagyarázni, hogy a sima hűtő (nem a ref) jobban hűt és csendesebb akkor magát a gyártót hazudtoljátok meg.

(#19350) Alastair' válasza belinho (#19349) üzenetére


Alastair'
nagyúr

Véleményedre lennék kíváncsi, hogy az E8400 után hozott-e valamit a 4 mag a Q9300 személyében? :K Mert továbbra is az a véleményem, hogy a 6850-eshez erősen kell a 4 mag.

Gaboman: :DD

[ Szerkesztve ]

Alister from Hell

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.