Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bryan65
tag
válasz
zuzu000 #19590 üzenetére
Kicsit hosszabban nem rég vettem kb 1 hete egy MSI R6850-es cyclone 1gb power edition oc kártyát,előtte gtx460 nvidia volt,nekem sem működött ez a kis progi,sok sok olvasás fórum,topic,kb 3 nap elmagyarázták ha egyetlen egy dll fájl is marad a régi installációból már nem mükszik ezért kell az unistall,megadták hogy hová települ user\felhasználó név\app data\local\microsoft\windows\sidebar\gadgets\observer ezt csak most fejből ha nem itt van bocsi,én próbáltam törölni a fájlokat de egy dll mindig maradt nem engedte sehogy letörölni a régi verziót.Ezért feltelepítettem az összeset ami fent volt a gépemen eddig,majd levettem unistallal ellenőriztem hogy van e maradék,és install az új,és azóta működik,ez a története remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest